Kinderen vanaf 2 jaar kunnen (tegen een kleine vergoeding) gezellig komen spelen en knutselen bij KomKids & Ko, Advies en Avontuur in Schiedam Centrum. Elke maand organiseren onze pedagogisch medewerkers hier activiteiten aan de hand van een thema. Terwijl de kinderen met veel plezier bezig zijn, kunnen ouders met een gerust gevoel winkelen of boodschappen doen.
201709 NieuwePassage17 site
U kunt ook bij ons terecht voor:

Laagdrempelig advies aan iedereen met een vraag over kinderen.
Informatie over en inschrijven bij KomKids Kinderopvang.

Openingstijden KomKids & Ko
Maandag : 12.00 - 17.00 uur
Dinsdag : 10.00 - 17.00 uur
Woensdag : 10.00 - 17.00 uur
Donderdag : 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag : 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Koopzondag : 12.00 - 17.00 uur

Kosten:
€ 2,50 per uur. Duur opvang max 2 uur.

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle activiteiten van KomKids&Ko? Ga naar: www.facebook.com/KomkidsAdvies en klik op "Vind ik leuk" of "Like".

KomKids & Ko is gevestigd in Schiedam Centrum
Nieuwe Passage 17 (Tussen de Xenos en Zeeman in.)
advieswinkel@komkids.nl
Tel.: 06 – 34 94 05 89
Facebook.com/KomKidsAdvies
Twitter: @KidsAdvies


Kindercoach
Wij stellen u graag daarom onze Kindercoach Wendy Sterkman aan u voor, want soms vraagt een opvoedingssituatie wat extra aandacht en gaat het anders zoals u en uw kind zouden willen. Dan is het fijn als er iemand met u meedenkt en praktische tips kan geven. Wendy kan aan de hand van een aantal sessies u en uw kind weer op weg helpen om positief verder te gaan.

De kindercoach is er voor alle kinderen. Om ze te helpen hoe om te gaan met hun gevoelens, hun boosheid, hun frustratie, hun verdriet of een ander gevoel waar ze niet uitkomen. Naast kinderen coacht Wendy ook ouders die willen dat hun kind meer zelfvertrouwen krijgt in zijn/haar kunnen. En handvatten willen krijgen hoe zelf om te gaan met het gedrag van hun kind.

De kindercoach kan o.a. helpen bij;
• Het moeilijk omgaan met emoties
• Boosheid
• Verdriet, bijvoorbeeld bij rouw of een scheiding
• Het vergroten van het zelfvertrouwen
• Concentratie problemen
• Faalangst
• Slaapproblemen
• Zindelijkheidsproblemen

Loop gerust eens binnen! 
Wendy is op maandag van 12:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig bij KomKids&Ko in Schiedam-Centrum. 

Familiepas-actie
Een intake met de kindercoach is voor alle KomKids familiepashouders gratis en je krijgt 20% korting op alle sessies. Klik hier voor meer info.