Kijk voor meer inspíratie ook eens op de volgende pagina's:

  • Sportschool Tim Kool Ondanks dat er niet gesport kan worden op de diverse locaties van Tim Kool geven ze nog steeds elke week les. Op zaterdagochtend geven zij bijvoorbeeld LIVE op Facebook Taekwon-Do lessen voor kids. Hieraan kun je meedoen zonder dat je lid bent. De ene week is het voor kinderen vanaf 8 jaar, de andere week voor kinderen van 3 tot 8 jaar. En dat wisselt sinds. Check hier de Facebook-pagina van Tim Kool voor meer info. 
  • DoenKids Elke week leuke tips van DoenKids! Er zijn speciale tips voor kinderen in hele dagopvang/peuterspeelzaal en voor de buitenschoolse opvang. Check ook Facebook en Instagram van DoenKids, hier verschijnen elke dag nieuwe tips.
  • Thuisdoeners Elke dag plaatst Monica, student van de Academische Pabo, leuke ideeën voor binnen en buiten.
  • Opgroeien in Vlaardingen Ideëen, tips en informatie voor ouders en kinderen uit Vlaardingen (en daarbuiten).
  • Boekfiets De Boekfiets van Stichting Aanzet kan in de coronatijd niet uitrijden naar locaties om voorleesplezier te brengen aan kinderen en ouders. Daar hebben ze een oplossing voor gevonden! Iedere week verschijnt er een video van de Boekfiets met een leuk bewegingsversje voor alle kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Kinderen en ouders kunnen dit thuis samen oefenen. Zo kunnen jullie lekker bewegen en oefenen met taal. Check het YouTube-kanaal en de Facebook-pagina van Boekfiets voor de filmpjes meer informatie.
  • Jeugdbibliotheek.nl De bibliotheken zijn dicht. Gelukkig kun je ook online een boek vinden dat bij je past. Nog geen lid?  Kinderen kunnen gratis lid worden!
  • Online luisterboeken Extra luisterboeken voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Veel luisterplezier!