Even voorstellenkomkids-nieuws-foto-
Locatiemanager: Jacqueline Blok
2020 jacquelineblok


 


Onze Pedagogisch Begeleider is: Addy Pool

Contactgegevens
Sportpark Willem-Alexander
(Gevestigd bij voetbalvereniging Kethel-Spaland)
Zoomweg 2
3123 EP Schiedam
Tel: 06-34919208
E-mail: vvkskids@komkids.nl
Registratienummer: 534337273

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang


Samen met Voetbalvereniging Kethel-Spaland (VVKS) bieden wij kinderen op maandag, dinsdag en donderdag, de mogelijkheid om te trainen tijdens de buitenschoolse opvang (bso). Dat biedt veel voordelen: uw kind kan sporten als hij of zij nog lekker fit is en u heeft na uw werkdag minder geregel meer rondom het brengen naar de voetbalclub. U kunt uw kind op het voor u gebruikelijke tijdstip ophalen op Sportpark Willem-Alexander en de rest van de dag samen rustig doorbrengen. Goed om te weten: kinderen hoeven geen lid te zijn of te worden van VVKS om te komen voetballen.

Welkom bij VVKS-Kids
Uw zoon of dochter wordt direct na schooltijd opgehaald bij de school en vervolgens naar onze bso in Sportpark Willem-Alexander gebracht. Wij zorgen voor het vervoer en de invulling van de opvang. Uw kind wordt opgevangen en begeleid door een Pedagogisch Medewerker.

202007 vvkskids toerit


Als u door de schuifdeuren naar binnen gaat vindt u de BSO-ruimte aan de rechterkant. 
202007 vvkskids entree


Hier eten en drinken we bij binnenkomst wat lekkers en kunnen we even relaxen voordat de training gaat beginnen.
202007 vvkskids bsoruimte

We trekken wel eerst nog ons trainingstenue aan in de kleedkamer. De kinderen trainen, indien mogelijk, met het eigen team of krijgen een vervangende training van een deskundige trainer.
foto 8Net als bij een reguliere bso is er alle tijd om vrij te spelen en te ontspannen. Zo maken ze gebruik van de  grote zaal worden en van de voetbalkooi buiten. Hier worden verschillende beweeg activiteiten met of zonder bal aan de kinderen aangeboden. Bovendien mogen de kinderen zelf meedenken over welke activiteiten zij het liefste willen doen. 
202007 vvkskids zaal kooiKlik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO van VVKS, klik hier.

VVKS-Kids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Noord.