komkids-nieuws-foto-

Sportpark Willem-Alexander
(Gevestigd bij voetbalvereniging Kethel-Spaland)
Zoomweg 2
3123 EP Schiedam
Tel: 06-34919208
E-mail: vvkskids@komkids.nl
Registratienummer: 534337273

Wij bieden:
Buitenschoolse opvang

Locatiemanagers: Angela Kok, Debby v.d. Bosch & Jacqueline Blok
2019 angelakok2019 debbyvdbosch2020 jacquelineblok


 


Samen met Voetbalvereniging Kethel-Spaland (VVKS) bieden wij kinderen op maandag, dinsdag en donderdag, de mogelijkheid om te trainen tijdens de buitenschoolse opvang (bso). Dat biedt veel voordelen: uw kind kan sporten als hij of zij nog lekker fit is en u heeft na uw werkdag minder geregel meer rondom het brengen naar de voetbalclub.

Voor ouders en kinderen is het vaak rennen en vliegen om ’s avonds op tijd bij de voetbaltraining te zijn. Door onze samenwerking met voetbalvereniging VVKS is dat verleden tijd. Uw zoon of dochter wordt direct na schooltijd opgehaald bij de school en vervolgens naar onze bso in Sportpark Willem-Alexander gebracht. Wij zorgen voor het vervoer en de invulling van de opvang. Uw kind wordt opgevangen en begeleid door een pedagogisch medewerker. Net als bij een reguliere bso is er alle tijd om vrij te spelen en te ontspannen. De kinderen trainen, indien mogelijk, met het eigen team of krijgen een vervangende training van een deskundige trainer. U kunt uw kind vervolgens op het voor u gebruikelijke tijdstip ophalen en de rest van de dag samen rustig doorbrengen. Kinderen kunnen gebruik maken van deze voetbal-bso als ze lid zijn of worden van Voetbalvereniging Kethel-Spaland.

Klik hier voor het pedagogisch beleid van KomKids.
Voor het centrum gebonden pedagogisch beleid BSO van VVKS, klik hier.

VVKS-Kids is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang, klik hier. Hier kunt u ook de Inspectierapporten van de GGD nalezen.

Sociale kaart
De sociale kaart is de wegwijzer naar kindercentra, scholen, lichamelijke gezondheid, vrije tijd, sportverenigingen en opvoeden in de wijk. Klik hier voor de sociale kaart van Schiedam-Noord.