Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang voor gemiddeld 20-24 uur per week. 

Wat ga je doen?
KomKids biedt op meer dan 20 BSO-locaties veelal in scholen, verspreid over heel Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam opvang aan. Daarnaast bieden wij ook sportieve en groene opvang aan bij o.a. voetbalvereniging VVKS, zwembad Groenoord, zwembad Zuid, turnvereniging Alliantie, het NME en Volkstuincomplex Vijfsluizen. Een groot deel van deze locaties behoren tot de Kidslocaties, deze flexibele en zeer zelfstandige medewerkers vormen gezamenlijk het Kidslocaties-team en werken, indien nodig, op verschillende locaties. Door deze samenwerking is uitbreiding van je uren eerder standaard dan uitzondering.

Er wordt op de Kidslocaties op een vriendelijke en betrokken manier voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang aangeboden aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Wij vinden persoonlijke aandacht, sensitiviteit en uitdaging voor kinderen, ouders en collega's vanzelfsprekend. Wij staan voor ons vak en dragen onze pedagogische kennis uit.

Wat ga je doen?
Als pedagogisch medewerker speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen van 4 tot 13 jaar die opgroeien met veel culturele diversiteit. Je draagt bij aan het vergroten van de ontwikkelingskansen van deze kinderen door om de samenwerking met het basisonderwijs optimaal te houden. KomKids besteedt extra aandacht aan de algehele ontwikkeling.

Wat kun jij bieden?
- Je bent in bezit van een relevant MBO-diploma niveau 4 of HBO-diploma PABO, Pedagogiek en/of SPH.
- Bij voorkeur bekend met het kindvolgsysteem KIJK!
- Bij voorkeur ben je in het bezit van een certificaat Taal 3F.

Herken je je zelf in de volgende competenties?
Zelfstandig en initiatiefrijk - inlevingsvermogen – omgevingsbewustzijn - overtuigingskracht - ondernemingszin - creativiteit en oplossingsgerichtheid – verantwoordelijkheid - innovatief - samenwerken - positief ingesteld – stabiel.

Jij krijgt
• Salaris conform CAO kinderopvang.
• KomKids Familiepas, hiermee krijg je bij verschillende organisaties in de regio leuke kortingen.
• Gratis zonnepanelen.
• Een baan bij de leukste kinderopvang.
• Uitdagend werk waarin je helemaal in op kan gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
• Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Interesse?
Ben jij de medewerker die wij zoeken en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Wil jij deze uitdaging aangaan? Mail dan jouw CV met een motivatie naar personeelszaken@komkids.nl  o.v.v. Pedagogisch medewerker locatie Kidslocaties.

Na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken, tel.nr.: 010-4493212