Voor onze Kidslocaties in Schiedam en Vlaardingen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die voor minimaal 20 uur per week ons team komt versterken.  

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt graag de leiding bij uitvoerende werkzaamheden. Daarnaast ben je leergierig en zie je nieuwe dingen leren als een uitdaging.

Werken op wisselende locaties met verschillende opvangsoorten is voor jou geen probleem. Door de flexibiliteit is geen enkele dag hetzelfde en daar geniet jij van. Het aantal uren dat je zult gaan werken wordt in overleg besproken. Maandag, dinsdag en donderdag zijn de drukkere dagen. Het zou fijn zijn als jij in ieder geval deze drie dagen beschikbaar bent.  

Wij zijn op zoek naar een collega die in het bezit is van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die kwalificeert om te werken binnen de BSO. Je kan met meerdere diploma’s binnen de kinderopvang werken. Staat je diploma er dus niet tussen? Check dan snel hier jouw diploma. Zo zie je in één oogopslag binnen welke opvangsoorten jij aan de slag kan.  

Waar ga je werken? 
De Kidslocaties zitten verspreid over Schiedam en Vlaardingen en bieden buitenschoolse opvang.  Daarnaast hebben wij ook themalocaties die in het teken staan van sport, natuur of zelfs techniek. Enkele locaties zijn: voetbalvereniging VVKS, zwembad Zuid, turnvereniging Alliantie, het NME en Volkstuincomplex Vijfsluizen. Het Kidslocaties-team bestaat uit flexibele en zelfstandige medewerkers. 

Meer weten over KomKids?

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor de Kidslocaties? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. Goed om te weten: ben jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker? Dan dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overhandigen. 

Terug naar vacatureoverzicht