Voor de locatie IKC ’t Palet in Vlaardingen zoeken we een nieuwe aanwinst voor ons team. Als Pedagogisch Medewerker ben je bij verschillende opvangsoorten inzetbaar, hierdoor is geen enkele dag hetzelfde:

  • Verkorte Kinderopvang met Voor- en vroegschoolse educatie (VVE), ook wel Peuterspeelzaal (VKV)
  • Buitenschoolse opvang (BSO)
  • Voorschoolse opvang (VSO)

In totaal ben je 31 uur per week aan het werk verdeeld over vijf dagen, namelijk:  

  • maandag (VSO, VKV en BSO) 
  • dinsdag (VSO en BSO)
  • woensdag (VKV) 
  • donderdag (VSO en BSO) 
  • vrijdag (VKV)

Waar ga je werken?  
De locatie is een Intergraal Kindcentrum in Vlaardingen en bevindt zich in school. Dit is juist direct een groot pluspunt van ‘t Palet-Centrum. Het biedt mogelijkheden, want alle opvangvormen bevinden zich onder één dak: VKV, Hele Dagopvang en BSO. Hierdoor ontstaan unieke situaties, want de HDO en BSO ondersteunen elkaar regelmatig in het aanbieden van activiteiten. BSO-kinderen gaan op bezoek bij de 1-jarigen om voor te lezen en peuters schuiven aan bij de oudere BSO-kinderen om mee te spelen. Zo krijgen kinderen een kijkje in de keuken bij de andere opvang en dat zorgt voor ontzettend leuke situaties.  

Voor ouders is het een voordeel dat alle opvangsoorten zich in hetzelfde gebouw bevinden. Hierdoor kunnen broers en zussen naar dezelfde locatie, dat geeft een fijn gevoel want familie is dichtbij en het scheelt ook weer een extra ophaalsessie voor de ouders.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  

Jouw nieuwe team
De diversiteit bundelt krachten bij ‘t Palet-Centrum. Met 20 KomKids-medewerkers brengt iedere collega een stukje kennis en deskundigheid mee. Open communiceren en transparant zijn met elkaar staat voorop, daardoor biedt iedereen een luisterend oor en is het echt een gezellig team. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald, want extra handen en ogen zijn altijd welkom. Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is. Maar gelukkig zijn er de vaste collega’s die meenemen in het dagritme van ‘t Palet-Centrum. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team. Oh ja, en kopjes thee of koffie drinken hoort er ook bij. 

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden?

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor IKC ‘t Palet? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra, Roangela of Giyafet via 010-4493212.  

<- Terug naar vacatureoverzicht.