Voor onze locatie ElisaKids in Rotterdam-Charlois zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega pedagogisch medewerker buitenschoolse opvang (BSO) voor gemiddeld 16 uur per week.

Wie ben jij?
Je bent zelfverzekerd, flexibel, creatief en durft te vragen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Zowel zelfstandig als in teamverband kom je goed tot je recht en je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de BSO in de kinderopvang.

Waar ga je werken?
Kindercentrum ElisaKids is gevestigd in de Elisabethschool. Door deze samenwerking gaan kinderen goed voorbereid naar de basisschool. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van alle mogelijkheden die het schoolgebouw biedt: zo kunnen kinderen zijn of haar energie kwijt in de gymzaal of spelen we in de ruime speelzaal. Ook de omgeving van de school biedt veel mogelijkheden: we hebben een mooi buitenplein en zitten vlakbij het park.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor ElisaKids? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200.

Terug naar vacatureoverzicht