Voor Kindcentrum ElisaKids in Rotterdam-Zuid zoeken wij een Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang (BSO) die ons team voor 20 uur per week komt versterken. Je werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.15-18.00 uur en op woensdag tussen 12.00- 18.00 uur. Mogelijk ook in de Voorschoolse Opvang van 07.00 tot 08.30 uur.

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit aan opvangsoorten bij ElisaKids bestaat er de mogelijkheid om de contracturen uit te breiden. Natuurlijk kan dat ook op andere locaties van KomKids.

Wie ben jij? 
Streetwise en in staat om een verbinding te leggen tussen de wijkcultuur en leefwereld van de kinderen. Je begeleidt de kinderen en zorgt je voor een veilig en positief klimaat. Je staat sterk in je schoenen, bent flexibel, creatief en durft te vragen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Ervaring als Jongerenwerker werkt in je voordeel. 

Waar ga je werken? 
Kindercentrum ElisaKids is gevestigd in de Elisabethschool in Rotterdam-Charlois, een karaktervolle, groene wijk met bevlogen bewoners, en biedt verschillende opvangvormen aan:  

  • Hele Dagopvang 
  • Buitenschoolse Opvang / vakantieopvang 
  • Peuterspeelzaal 

Door de verschillende opvangsoorten en samenwerking met school kunnen kinderen goed voorbereid doorstromen naar de basisschool. Daarnaast kunnen we gebruikmaken van alle mogelijkheden die het schoolgebouw biedt: zo kunnen kinderen hun energie kwijt in de hypermoderne gymzaal of spelen we op de afgesloten speelplaats. Ook de omgeving van de locatie biedt veel mogelijkheden: we hebben een mooi buitenplein, een abonnement voor de naastgelegen speeltuin Charlois en zitten vlak bij het mooie Zuiderpark. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team 
Het team bij ElisaKids is relatief klein en start, als het uitkomt, het liefst de dag met elkaar onder het genot van een kopje thee of koffie. We zijn een team dat echt met elkaar op één lijn zit en altijd open staat voor een gesprek. Met elkaar bespreken we de verschillende kinderen, onze afspraken en hoe we hiermee omgaan tijdens BSO-tijd. Door deze transparante en heldere communicatie kunnen we goed samenwerken en is er een relaxte werksfeer.  
Om het activiteitenprogramma te vullen, draagt iedereen een eigen thema aan zoals proefjes, bakken of sporten. Nieuwe talenten zijn dus altijd van harte welkom, want die kunnen we goed gebruiken voor de variatie van de activiteiten.  
 
Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op de Locatiemanager Geert via 06-82729483 of geertvanthull@komkids.nl

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum ElisaKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.