Voor onze thema Buitenschoolse Opvang (BSO) AquaFun zoeken wij een Pedagogisch Professional die ons team voor 13 uur per week komt versterken verdeeld over 3 middagen op maandag, dinsdag en donderdag. Lijkt het je leuk om meer uren te werken? Laat het je toekomstige Locatiemanager Matthijs weten! 

Wie ben jij?

Een geboren vis in het water. Aangezien AquaFun compleet in het teken staan van water & beweging, vind jij het ook leuk dat alles in het teken staat van zwemmen. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. 

Waar ga je werken?

AquaFun is één van onze thema BSO’s. AquaFun vindt je in Zwembad-Zuid en is onderdeel van Optisport, in Schiedam. Op deze locatie hebben de kinderen de mogelijkheid hun zwemdiploma te halen tijdens BSO-tijd. Ideaal voor ouders waarvan hun kind graag zwemt, maar het in combinatie met werk een uitdaging is om dit te realiseren. Daarom worden de kinderen op met een KomKids-busje opgehaald vanuit school en brengen we ze naar de zwemles. Op deze manier kunnen kinderen hun talent verder ontwikkelen in BSO-tijd. Naast de zwemles behoort spelen of knutselen in de speciale KomKids-ruimte ook tot de mogelijkheden. En als het weer het toelaat, kan er ook gewoon lekker worden buiten gespeeld.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij AquaFun.

Jouw nieuwe team
Het team is betrokken bij zowel de kinderen als ouders en heeft goed contact met het zwembad. Hierdoor kom je bijna letterlijk in een warm bad terecht. Het team is kindvolgend en stimuleert ook activiteiten naast het zwemmen. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Een extra paar handen en ogen is tegenwoordig altijd van harte welkom.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl of bel 06-13021071.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij AquaFun? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatures