Voor ons Klein IKC De Wieken in Schiedam-West zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 25 uur per week komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je vijf dagen per week beschikbaar voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) en het lijkt je ook leuk om afwisselend een ochtend mee te draaien bij de Voorschoolse Opvang (VSO).  

Wie ben jij?   
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan √©n durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Tevens ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.    
 
Waar ga je werken?  
Het warme en gezellige Klein IKC De Wieken is gevestigd in basisschool de gelijknamige in de wijk Schiedam-West. Het voordeel hiervan is dat de kinderen na schooltijd direct bij hun BSO zijn en zich hier echt thuis voelen. Bovendien hebben wij twee ruime lokalen tot onze beschikking. In het speellokaal bieden wij iedere dag leuke, leerzame en leeftijdsgerichte activiteiten aan. Deze activiteiten bedenken wij in samenspraak met de kinderen. Zo dagen wij de kinderen uit en ontstaat er een gevarieerd activiteitenaanbod. 

Jouw nieuwe team  
Door de kleinere locatie werk je nauw samen met je collega's. We vinden het ook echt belangrijk om verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in dit team zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  
Neem een kijkje bij Kindcentrum De Wieken.

Profiel   
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene  vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.   

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij Klein IKC De Wieken? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Desiree via desireestruijs@komkids.nl of 06-34940585. 

Terug naar vacatureoverzicht.