Voor ons Kindcentrum Toekomst in Schiedam-West zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 25 uur per week komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je vijf dagen per week beschikbaar voor zowel de Voorschoolse Opvang (VSO) als de Buitenschoolse Opvang (BSO). 

Wie ben jij?   
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit op de BSO te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen.

Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen.

Waar ga je werken?  
Bij Kindcentrum Toekomst vind je alle opvangsoorten: HDO, BSO, TSO en VKV. Maar ondanks de grootschaligheid staat elk kind als individu centraal. Ieder kind is uniek en heeft op zijn of haar manier aandacht nodig. Door de open structuur kennen zowel ouders als kinderen alle verschillende medewerkers.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  
Neem een kijkje bij Kindcentrum Toekomst.

Jouw nieuwe team  
Door de vele opvangsoorten heb je veel collega’s, dus vinden we het belangrijk verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in dit team zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team.  

Heb je na het lezen van deze vacature inhoudelijk vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Desiree, via desireestruijs@komkids.nl of 06-34940585.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene  vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.   

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij Kindcentrum Toekomst? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.