Voor ons Kindcentrum Plantage Schiedam-centrum zoeken wij een nieuwe collega's die ons team komt versterken. Wij zoeken Pedagogisch Professionals voor:

- een leuke Babygroep, hier zijn de kinderen 0 tot 2 jaar. Voor 24-32 uur per week. Je werkdagen zijn in ieder geval op maandag en vrijdag, de andere dagen zijn in overleg. 
- onze actieve Peutergroep met peuters van 2 tot 4 jaar. Voor 24 uur per week. Je vaste werkdag is vrijdag, de andere dagen zijn in overleg. 

Wie ben jij? 
Zonder twijfel maakt werken met jonge kinderen jou dolgelukkig. Jij hebt een aantal jaar ervaring met werken op een babygroep en bent een zelfstandig, positief en enthousiast persoon. Je durft met ideeën te komen en deze ook samen met je collega’s uit te voeren. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden.

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest.  

Waar ga je werken? 
Kindercentrum Plantage is een KomKids-locatie in Schiedam-Centrum. Gevestigd op de 1e verdieping boven de Informatiewinkel, het hoofdkantoor van KomKids, met uitzicht op het prachtige Plantagepark waar we regelmatig te vinden zijn met de kinderen.   

In totaal zijn er 4 HDO-groepen met elk 3 vaste Pedagogisch Professionals, maar eigenlijk lopen we altijd bij elkaar op de groep. Dit komt omdat we geen deuren hebben en dat geeft niet alleen ons, maar ook de kinderen veel vrijheid om andere groepen te ontdekken. Ontzettend leuk, want daardoor kent iedereen elkaar.  

Bij ons staan we dan ook nooit stil en organiseren we vaak extra activiteiten voor de kinderen en ook hun familie. Van pannenkoeken eten met opa’s en oma’s tot sportweek, Blijdorp-bezoekjes, het Kerstfeest en natuurlijk ons eigen unieke atelier waar de kinderen hun creativiteit kunnen ontdekken.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?
Neem een kijkje bij Plantage.

Jouw nieuwe team
Open, positief, betrokken en deskundig zijn woorden die goed passen bij het team dat bestaat uit 12 vaste Pedagogisch Professionals, een Locatiemanager en regelmatig ook enkele stagiairs. Elke groep heeft 3 vaste medewerkers en maakt met elkaar hun eigen rooster. Dit geeft veel vrijheid en vraagt tegelijkertijd ook flexibiliteit. Zo vervangen we elkaar tijdens vakantie of ziekte en werk je hierdoor altijd met een vaste collega. We deinzen niet terug voor een uitdaging en hechten veel waarde aan onze teambuilding.

Heb je na het lezen van deze vacature inhoudelijk vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Cynthia via cynthiavanderheide@komkids.nl of 06-20604983.

Wat bieden wij jou?
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij Kindcentrum Plantage? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht