Voor ons Kindcentrum De Kleine Machinist in Rotterdam-Delfshaven zoeken wij Pedagogisch Professional die ons team van de Hele Dagopvang (HDO) komen versterken.

Het gaat om een functie met verschillende werkdagen en leeftijdsgroepen:

  • 16 uur: verticale groep met kinderen van 0-4 jaar, je werkt op maandag en vrijdag.
  • 16 uur: op de overige groepen: peutergroep met kinderen van 2-4 jaar en/of een babygroep met kinderen van 0-2 jaar, je werkdagen zijn in overleg.

Je werktijden zijn tussen 07.30 en 18.30 uur. 

Wie ben jij?
Jij bent een zelfstandig, positief en enthousiast persoon. Je durft met ideeën te komen en deze ook samen met je collega’s uit te voeren. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden.

Goed om te weten
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest.  
 
Waar ga je werken?
Kindcentrum De Kleine Machinist is gehuisvest in De Machinist, gelegen aan de Coolhaven in Rotterdam. De Machinist is de voorloper van het huidige Scheepvaart- en Transportcollege. Het zal je dan ook niet verbazen dat het thema scheepvaart is terug te vinden in de inrichting en namen van de groepen: Kapitein, Stuurman, Marconist en Matroos.

Bij De Kleine Machinist zijn we iedere dag gericht op spel en ontwikkeling, werken we aan een goed contact met ouders en ontdekken we dagelijks de buurt en de grote stad. Iedere maand werken we met een thema en verbinden dat actief met de buitenwereld (ontwikkelingsgericht). Oh ja, en onze Voorleescoach zorgt ervoor dat we niet alleen tijdens de Nationale Voorleesdagen veel aandacht besteden aan de taalontwikkeling.

Kinderen hun talenten laten ontdekken is ontzettend mooi. Daarom maken we 2 keer per jaar met de oudste kinderen een voorstelling: 'Circus' in de zomer en 'Geen Stille Nacht' voor Kerstmis. Ook krijgen alle oudste peuters een serie van vier kunstlessen in het kinderatelier. De ouders vergeten we ook niet, want 2 keer per jaar organiseert de Oudercommissie een informatiebijeenkomst voor/door ouders, bijvoorbeeld over basisschoolkeuze of EHBO.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij De Kleine Machinist.

Jouw nieuwe team
Samen werken we nauw samen verdeeld over 4 groepen. Ons team is divers en daar zijn we trots op. Er heerst een open en persoonlijke werksfeer, waarbij er ruimte is voor diversiteit en individuele accenten. Tegelijkertijd streven we naar kwaliteit en professionaliteit, en blijven we altijd met elkaar in gesprek.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op de Locatiemanager Geert via 06-82729483 of geertvanthull@komkids.nl.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional HDO bij De Kleine Machinist? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar vacatureoverzicht