Voor ons Kindcentrum De Kleine Machinist zoeken wij een Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang (HDO) die ons team voor 24-36 uur per week komt versterken. De werkdagen zijn in overleg; je werktijden zijn tussen 07.30 en 18.30 uur. Je uren worden (in eerste instantie) verdeeld over 2 groepen met kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar (verticale groep).

Wist je dat?
Bij KomKids is op 16 september 2021, de dag van de Pedagogisch Medewerker, de nieuwe functienaam geïntroduceerd: Pedagogisch Professional. Een functienaam die nog meer eer doet aan de kwaliteiten die jullie elke dag weer meebrengen. Want de Pedagogisch Professionals binnen KomKids beschikken over een hoge mate van pedagogische deskundigheid. Aangezien veel van onze toekomstige collega's dit (nog) niet weten, hanteren we in onze vacatures voor nu nog wel de term Pedagogisch Medewerker.  

Wie ben jij?
Jij bent een zelfstandig, positief en enthousiast persoon. Je durft met ideeën te komen en deze ook samen met je collega’s uit te voeren. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden en bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Goed om te weten: KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 
 
Waar ga je werken?
Kindcentrum De Kleine Machinist is gehuisvest in De Machinist, gelegen aan de Coolhaven in Rotterdam. De Machinist is de voorloper van het huidige Scheepvaart- en Transportcollege. Het zal je dan ook niet verbazen dat het thema scheepvaart is terug te vinden in de inrichting en namen van de groepen: Kapitein, Stuurman, Marconist en Matroos.

Bij De Kleine Machinist zijn we iedere dag gericht op spel en ontwikkeling, werken we aan een goed contact met ouders en ontdekken we dagelijks de buurt en de grote stad. Iedere maand werken we met een thema en verbinden dat actief met de buitenwereld (ontwikkelingsgericht). Oh ja, en onze Voorleescoach zorgt ervoor dat we niet alleen tijdens de Nationale Voorleesdagen veel aandacht besteden aan de taalontwikkeling.

Kinderen hun talenten laten ontdekken is ontzettend mooi. Daarom maken we 2 keer per jaar met de oudste kinderen een voorstelling: 'Circus' in de zomer en 'Geen Stille Nacht' voor Kerstmis. Ook krijgen alle oudste peuters een serie van vier kunstlessen in het kinderatelier. De ouders vergeten we ook niet, want 2 keer per jaar organiseert de Oudercommissie een informatiebijeenkomst voor/door ouders, bijvoorbeeld over basisschoolkeuze of EHBO.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij De Kleine Machinist.

Jouw nieuwe team
Samen werken we nauw samen verdeeld over 4 groepen. Ons team is divers en daar zijn we trots op. Er heerst een open en persoonlijke werksfeer, waarbij er ruimte is voor diversiteit en individuele accenten. Tegelijkertijd streven we naar kwaliteit en professionaliteit, en blijven we altijd met elkaar in gesprek.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze Pedagogisch medewerker HDO voor De Kleine Machinist? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op de Locatiemanager Geert via 06-82729483 of geertvanthull@komkids.nl.