Voor Kindcentrum Klinker in Schiedam-Noord zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 19 uur per week komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je vier dagen per week (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) beschikbaar voor zowel de Voorschoolse Opvang (VSO), Buitenschoolse Opvang (BSO) en Samenspel Op Maat (SOM). 

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit van de aangrenzende locatie Het Mirakel bestaat er de mogelijkheid om de contracturen uit te breiden door ook bij andere opvangsoorten zoals de Hele Dagopvang (HDO) te werken.

Wist je dat?
Bij KomKids is op 16 september 2021, de dag van de Pedagogisch Medewerker, de nieuwe functienaam geïntroduceerd: Pedagogisch Professional. Een functienaam die nog meer eer doet aan de kwaliteiten die jullie elke dag weer meebrengen. Want de Pedagogisch Professionals binnen KomKids beschikken over een hoge mate van pedagogische deskundigheid. Aangezien veel van onze toekomstige collega's dit (nog) niet weten, hanteren we in onze vacatures voor nu nog wel de term Pedagogisch Medewerker.  

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO & SOM en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen.

Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen. Om onderdeel te worden van het Klinker-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken?
Kindcentrum Klinker en basisschoolgebouw De Klinker zitten in hetzelfde gebouw en vind je in Schiedam-Noord. Een ideale locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, gratis parkeergelegenheden heeft en eindeloos veel uitwijkmogelijkheden biedt voor uitstapjes met de kinderen. Hierdoor ben je binnen een steenworpafstand van Sportpark Willem-Alexander, de natuurspeeltuin, het NME-centrum of haal je gemakkelijk een vers brood bij de bakker in de buurt.

Naast de BSO beschikt kindcentrum Klinker ook over Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en een SOM-groep. Samenspel Op Maat is iedere woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur tijdens de reguliere schoolweken. Je begeleidt samen met een collega elke week kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 2,5 jaar die samen met een ouder komen spelen. Er is tijdens de ochtend ook een speelmoment waarbij de kinderen samen spelen zonder ouders, maar wel onder begeleiding van Pedagogisch Professionals. Dat is de gelegenheid voor ouders om op een gezellige ontspannen manier ervaringen uit te wisselen over opvoeden en allerlei zaken daaromheen. Als Pedagogisch Professional op de SOM-groep zorg je ervoor dat kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 2,5 jaar goed voorbereid zijn voor de VKV en dat kinderen goed door kunnen stromen naar de volgende groep. 

Jouw nieuwe team

Kindcentrum Klinker biedt een klein maar gezellig team waar hard gewerkt wordt maar waar zeker ruimte is voor een goede dosis humor. Kindcentrum Klinker beschikt over een Locatiespecialist Klein IKC die onderdeel is van het team en net als jou op de groep met kinderen werkt. Op de BSO zal je samenwerken in een team met vier collega's waarbij er respect wordt getoond voor ieders eigenheid en jouw kwaliteiten worden benut. We vinden het belangrijk dat kinderen elke dag met plezier naar de opvang komen en uitgedaagd worden in ons variërend activiteitenaanbod. Houd jij van workshops? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Van vloggen tot voetbal en van toneel tot reporter, niks is voor ons te gek. Daardoor ontwikkelen niet alleen de kinderen zich, maar blijft het werk voor jou ook uitdagend. Bij Kindcentrum Klinker houden wij van een open en duidelijke communicatie. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum Klinker

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met één van de Locatiemanagers:
- Suzanne - suzannevanmeeteren@komkids.nl / 06-34443495
- Danielle – daniellevanoosten@komkids.nl / 06-81427469

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij Kindcentrum Klinker? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar het vacatureoverzicht