Samen met kinderen als een imker leren over bijen, slootdiertjes onderzoeken of in de lente de jonge lammetjes en kalfjes bezoeken? Dat klinkt als een droombaan voor iedere natuurliefhebber! Goed nieuws, want bij onze groene Buitenschoolse Opvang (BSO) locatie GreenKids in Schiedam-Noord zoeken we versterking.  

Wie ben jij?  
Jij bent zonder twijfel een natuurmens, die als Pedagogisch Professional enthousiast nadenkt over de nieuwe avonturen en activiteiten voor de kinderen. Ook herken jij je in de volgende kernwoorden: flexibel, initiatiefrijk en sociaal. Daarnaast ben je 16-20 uur per week beschikbaar verdeeld over vier middagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) en lijkt het je leuk om meer uren te werken? Laat het je toekomstige Locatiemanager Matthijs weten!  

Waar ga je werken?  
GreenKids staat compleet is het teken van natuur & milieu, het is dan ook niet voor niets dat de locatie is gevestigd bij het Natuur en Milieu Educatiecentrum (NME-centrum) in Schiedam. Het is echt een belevingslocatie in een prachtig groen stukje Kethel, te Schiedam. Van jonge lammetjes of het bewandelen van het belevenispad tot het ontdekken van eetbare bloemen. Elke dag gaan we eropuit en maken we gebruik van de mogelijkheden en materialen die het NME-centrum en de omgeving ons biedt. Naast de BSO is er bij GreenKids ook Voorschoolse Opvang en daarom lijkt het jou ook leuk om daar afwisselend bij te springen. 
 
Nieuwsgierig naar jouw toekomstige locatie? Bekijk hier meer van GreenKids.  

Jouw nieuwe team 
Samen met jouw directe collega ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en hun kinderen. Het kleinschalige team zorgt voor veel ruimte voor eigen input, dus kom maar op met leuke ideeën en durf mee te denken. Sociaal als dat jij bent, pak jij gemakkelijk de taak op je als contactpersoon voor het NME-centrum en schakel je waar nodig samen met jouw Locatiemanager Matthijs over praktische zaken.  
 
Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl of bel 06-13021071.

Wat bieden wij jou?  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professinal  BSO voor meer informatie.  
 
Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij GreenKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.