Voor Kindcentrum Het Mirakel in Schiedam-Noord zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 18 uur per week komt versterken. Als Pedagogisch Professional ben je vijf dagen per week beschikbaar voor zowel de Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO). 

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit van Het Mirakel bestaat er de mogelijkheid om de contracturen uit te breiden door ook bij andere opvangsoorten zoals de Hele Dagopvang (HDO) te werken.

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen. Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen.

Waar ga je werken?
Het Mirakel heeft 5 HDO-groepen en een BSO-groep. Er wordt nauw samengewerkt met de KomKids-locaties Regenboog en Klinker waar beide een VKV-groep en een BSO-groep gevestigd is. Uniek aan Het Mirakel zijn de uitdagende speelpleinen waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. Zo beschikken wij over een dakterras, is er een natuurspeeltuin en een vlonder waar kinderen lekker buiten kunnen spelen. De inpandige glijbaan mag niet vergeten worden. Alle kinderen jong en oud, beleven hier veel plezier aan. En wij stiekem ook! 

Goed om te weten; Het Mirakel is het centrale middelpunt van veel voorzieningen. De wijk Woudhoek, waarin we gevestigd zijn, biedt veel diverse mogelijkheden. Sportpark Willem-Alexander bevindt zich op loopafstand, net zoals de diverse natuurspeeltuinen en de polder. Wij gaan graag op avontuur met de kinderen om de wijk en omgeving te verkennen! Je kan gratis parkeren bij het winkelcentrum en er is een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Jouw nieuwe team

Het Mirakel beschikt over een groot en hecht team met veel liefde voor het werken met kinderen. Wij vinden het belangrijk dat jij gevoel voor humor hebt, want naast het harde werken, maken we ook veel lol met elkaar! Op Het Mirakel werken we kindvolgend, ontwikkelingsgericht, zijn we betrokken bij de kinderen en hun ouders en heerst er een positieve werksfeer. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen, ideeën zijn dan ook meer dan welkom. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum Het Mirakel

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Suzanne via suzannevanmeeteren@komkids.nl of stuur een bericht naar 06-34443495.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum Het Mirakel? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar het vacatureoverzicht