Als jij binnenkomt op de groep toveren de kinderen een grote glimlach op jouw gezicht. Je ziet dat je collega's hun handen vol hebben en zonder al te veel woorden ga je aan de slag om ze te ontlasten. Je zorgt dat de voorraden aangevuld zijn en geeft alle boodschappen een plekje. Daarnaast zorg je er ervoor dat de kinderen kunnen genieten van hun fruithapje en dek je alvast de tafel voor het warm eten. Je ruimt op, haalt een doekje over de tafel en als de kinderen buiten spelen zorg je ervoor dat de buitenplaats onderhouden wordt. Jij maakt iedere dag voor onze kinderen en je collega’s zo fijn mogelijk!

Wie ben jij?
Je bent een enthousiast en sociaal persoon. Je hebt een zorgzaam karakter en wordt vrolijk van jonge kinderen op de werkvloer. Je bent energiek en zelfstandig en vindt het belangrijk dat alles opgeruimd en netjes is. 
Je werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De werktijden en uren zijn in overleg, je bent dus flexibel inzetbaar. Nee, je hoeft gelukkig geen een pilates koning of koningin te zijn. Wel zijn we flexibel in onze opvang en dus ook flexibel in ons werk.

Waar ga je werken?
Op één van onze locaties in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische werkplek met zelfstandigheid.
  • Collectieve zorgverzekering waaraan je kunt deelnemen.
  • Volledige OV-reiskostenvergoeding.
  • Een KomKids Familiepas; hiermee krijg je bij verschillende organisaties in de regio leuke kortingen!
  • Jaarlijks een fan-tas-tisch personeelsevent! 
  •  Je salaris is conform de cao Kinderopvang en passend bij je kwaliteiten.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Groepshulp? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...