Voor onze KomKids-locatie IKC ‘t Palet in Vlaardingen zijn we op zoek naar een Pedagogisch Professional Hele Dagopvang (HDO). Het gaat om een functie van 24-32 uur per week. Het aantal uren en je werkdagen worden bepaald in overleg met jouw nieuwe Locatiemanager Marriena. 

Wij zoeken een Pedagogisch Professional voor de volgende groep:

  • Babygroep, de kinderen zijn 0-2 jaar

Wie ben jij?
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Aangezien jij onder andere ook onderdeel wordt van het Hele Dagopvang-team ben je een rustig, zorgzaam, zorgvuldig en vooral een geduldig persoon. Als een ervaren en zelfverzekerde collega ben jij in staat een dragende rol op je te nemen binnen het team. Werken in de kinderopvang geeft je energie en je bent altijd bezig met het bedenken van leuke nieuwe activiteiten voor de kinderen. Zoals je weet zitten kinderen van 0 tot 4 jaar vol verrassingen, dus is flexibel zijn voor jou niet vreemd.

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 
 
Waar ga je werken?
IKC `t Palet ligt midden in het Vlaardingse centrum en dat betekent automatisch een leuke, gezellige en bruisende locatie met verschillende opvangvormen:

  • 3 groepen Hele Dagopvang
  • 4 groepen Buitenschoolse Opvang (BSO)
  • 10 dagdelen Peuterspeelzaal (PSZ/VKV)

We boffen met onze centrale ligging. Hierdoor brengen we geregeld een bezoek aan de lokale bakker, het museum, 't Hof met kinderboerderij of springen we in de bolderkar om naar de Broekpolder te wandelen.

Als Integraal Kindcentrum delen wij ons mooie gebouw met 2 andere partners: Middin en basisschool 't Palet. Leuk om te weten in de grote centrale hal starten alle HDO-groepen de dag en sluiten deze daar ook weer af. Hierdoor werk je niet alleen samen met je naaste collega’s, maar ook met de rest en zie je gelijk alle kinderen van de groepen. Echt onwijs leuk!
 
Meer weten over jouw toekomstige locatie?  
Neem een kijkje bij IKC 't Palet.
 
Jouw nieuwe team
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen én hun ouders. Het team is dynamisch en met de verschillende karakters vullen we elkaar goed aan. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap is niet weg te denken op de werkvloer. 

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Marriena via marrienaackon@komkids.nl of 06 107 64 379.
 
Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.
 
Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional HDO IKC 't Palet? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht