Voor onze spiksplinternieuwe, nog te bouwen, locatie IKC Vindingrijk in Maassluis zoeken wij een Locatiespecialist voor 20-32 uur per week.

Deze uren zijn groepsuren verdeeld over 5 dagen:

  • in de ochtend tijdens de Voorschoolse Opvang (VSO)
  • in de middag tijdens de Naschoolse Opvang (NSO)
  • in de toekomst eventueel Peuterspeelzaal (PSZ)
  • management uren

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiast persoon die dolgraag met kinderen werkt. Flexibel zijn is jou niet vreemd, want je vindt het tenslotte leuk om met verschillende leeftijdsgroepen te werken. Daarnaast ben jij een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Met een gezonde dosis humor sta je stevig in je schoenen en durf je te vragen.

Functie Locatiespecialist
Daarnaast horen de taken van een Locatiespecialist ook bij jouw functie. Dit houdt in dat jij binnen het nog op te bouwen team van IKC Vindingrijk, een leidende rol hebt en een verlengstuk bent van de Locatiemanager op de werkvloer. Jij fungeert als aanspreekpunt voor de directie en leerkrachten van school en onderhoudt hierin het contact. Je zorgt ervoor dat het beleid wordt geïmplementeerd, nageleefd en bewaakt wordt. Ook ben jij verantwoordelijk voor interne bedrijf voerende taken, zoals bijvoorbeeld roosters maken, klachten behandelen, intakegesprekken voeren met ouders en het bijwonen van beoordelings- en POP-gesprekken met de medewerkers van de locatie.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken op onze spiksplinternieuwe locatie IKC Vindingrijk in Maassluis. De wijk Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is landelijk, groen en waterrijk. IKC Vindingrijk wordt een groene en vrolijke locatie in een hypermodern gebouw. Met de centrale plaats in de wijk is het automatisch het hart van bruisend leven in de buurt. Een gezellige plek waar kinderen van 0-12 jaar elke dag van alles kunnen beleven.

De bouw van IKC Vindingrijk moet nog starten, dus je bent vanaf de eerste steen betrokken bij de bouw van deze locatie! Vindingrijk wordt onze grootste KomKids-locatie met een BSO en 7 groepen Kinderopvang. Vanaf 21 augustus 2023 start IKC Vindingrijk op een tijdelijke locatie met één BSO-groep en twee Hele Dagopvang (HDO)-groepen. Deze locatie groeit en bloeit de aankomende jaren!

Ontwikkelingen
Omdat je eerst op de tijdelijke locatie start met een aantal groepen, worden je uren stap voor stap uitgebreid van 20 uur tot minimaal 32 uur als het nieuwe kindcentrum gereed is. Naast Locatiespecialist werk je mee op de groepen als Pedagogisch Professional.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature van Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Locatiespecialist/Pedagogisch Professional IKC Vindingrijk? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht