Voor onze spiksplinternieuwe, nog te bouwen, locatie IKC Vindingrijk in Maassluis zoeken wij vanaf januari 2023 een Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang (BSO) voor 20-32 uur per week. Deze uren worden verdeeld over 5 dagen: in de ochtend tijdens de Voorschoolse Opvang (VSO) en in de middag de tijdens Naschoolse Opvang (NSO).

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen. Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken op onze spiksplinternieuwe locatie IKC Vindingrijk in Maassluis. De wijk Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is landelijk, groen en waterrijk. IKC Vindingrijk wordt een groene en vrolijke locatie in een hypermodern gebouw. Met de centrale plaats in de wijk is het automatisch het hart van bruisend leven in de buurt. Een gezellige plek waar kinderen van 0 - 12 jaar elke dag van alles kunnen beleven.

De bouw van IKC Vindingrijk moet nog starten, dus je bent vanaf de eerste steen betrokken bij de bouw van deze locatie! Vindingrijk wordt onze grootste KomKids-locatie met een BSO en 7 groepen Kinderopvang. Vanaf 21 augustus 2023 start IKC Vindingrijk op een tijdelijke locatie met één BSO-groep en twee Hele Dagopvang (HDO)-groepen. Deze locatie groeit en bloeit de aankomende jaren!

Ontwikkelingen
Omdat je eerst op de tijdelijke locatie start met een aantal groepen, worden je uren stap voor stap uitgebreid van 20 uur tot minimaal 32 uur als het nieuwe kindcentrum gereed is.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature van Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional BSO IKC Vindingrijk? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

<- Terug naar het vacatureoverzicht