Voor onze KomKids-locatie PaletKids in Vlaardingen zoeken wij een enthousiaste Pedagogisch Professional voor de Peuterspeelzaal en Buitenschoolse Opvang (BSO) voor 25-30 uur.

PaletKids biedt verschillende opvangvormen aan en jouw uren worden verspreid over de Peuterspeelzaal (PSZ), Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO). Door de combinatiefunctie werk je:

  • in de PSZ van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur.
  • in de BSO op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 - 18.00 uur.
  • en 2 tot 3 ochtenden (in overleg) start je in de VSO van 7.00 - 8.45 uur.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiast persoon die dolgraag met kinderen werkt. Flexibel zijn is jou niet vreemd, want je vindt het tenslotte leuk om met 2 verschillende leeftijdsgroepen te werken. Omdat binnen de PSZ aan het werk te gaan is een VVE-certificaat en het taalniveau 3F een must. Heb je nog geen methodiek voor de PSZ? Geen probleem! Bij ons kun je de opleiding voor Startblokken volgen.

Daarnaast ben jij een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Met een gezonde dosis humor sta je stevig in je schoenen en durf je te vragen.

Waar ga je werken? 
PaletKids is multicultureel, knus en gezellig. Ze bieden opvang aan voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. De locatie zit in de basisschool ‘t Palet Holy in Vlaardingen, waardoor de kinderen gebruik kunnen maken van de aula. Ook worden veel activiteiten buiten gedaan, want door het continurooster van school zijn kinderen eerder uit en is er meer ruimte in de planning om een frisse neus te halen. Dit is ideaal, want de kinderen verblijven de hele dag in hetzelfde pand.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij PaletKids.

Jouw nieuwe team
PaletKids is een kleine locatie daardoor werk je vaak met vaste collega’s en waar veel ruimte is voor eigen input. In dit team staat transparantie voorop, zet iedereen graag een stapje extra, spar je samen met je collega’s spar je over de kinderen en heb je persoonlijk contact met de ouders. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de vacature Pedagogisch Professional Verkorte Kinderopvang (VKV)/ Peuterspeelzaal & Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij de nieuwe Pedagogisch Professional PaletKids? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...

Terug naar vacatureoverzicht.