Voor onze locatie Kindcentrum Toekomst in Schiedam-West zoeken wij een nieuwe enthousiaste collega. Een Pedagogisch Professional die ons team komt versterken voor minimaal 20 uur. Je werkt deze uren in de Voorschoolse Opvang (VSO) en de Naschoolse Opvang (NSO). 

  • VSO: maandag t/m vrijdag van 7.00/7.30 - 8.30 uur
  • NSO: maandag t/m vrijdag van 14.00 - 18.00 uur of 15.00 - 18.00 uur, dit stem je af met je collega's. Op sommige dagen is er opvang tot 19.00 uur.

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit van Toekomst bestaat er de mogelijkheid om in te vallen bij andere opvangsoorten zoals de Hele Dagopvang (HDO).

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je staat zelfverzekerd en met beide benen op de grond en kan je vinden in flexibel werken.

In ons team en onze locaties komen veel culturen samen. Voor onze locaties zijn wij daarom ook op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Werken met kinderen is waar jij plezier uithaalt en jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Wie weet kan jij ons mogelijk ook nog iets extra brengen met jouw talenten!
 
Waar ga je werken?
Bij Kindcentrum Toekomst vind je alle opvangsoorten: HDO, BSO en VKV. Maar ondanks de grootschaligheid staat elk kind als individu centraal. Ieder kind is uniek en heeft op zijn of haar manier aandacht nodig. Door de open structuur kennen zowel ouders als kinderen alle verschillende medewerkers.

Meer weten over jouw toekomstige locaties? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum Toekomst 

Jouw nieuwe team
Door de vele opvangsoorten heb je veel collega’s, dus vinden we het belangrijk verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in dit team zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional Buitenschoolse Opvang voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten!
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO bij Kindcentrum Toekomst? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar vacatureoverzicht