Voor kindcentrum Viola zoeken we een enthousiaste collega die ons team bij de Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en de Buitenschoolse Opvang (BSO) komt versterken. Als Pedagogisch Professional ben jij in deze functie 24-32 uur per week aan het werk.

Deze uren worden verdeeld over 5 dagen:
- VKV: maandag t/ vrijdag van 8.15 - 11.30 uur
- BSO: werkdagen in overleg van 14.00 - 18.00 uur. 

Wie ben jij? 
Je bent flexibel, want ook Viola is flexibel in de opvang voor kinderen. We bieden in de Hele Dagopvang 7 dagen per week van 06.30-23.30 uur opvang aan. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen, weet je van aanpakken en heb je passie voor het vak. Je weet hoe kinderen zich ontwikkelen en moedigt ze aan om nieuwe dingen te ontdekken.  Omdat binnen de VKV aan het werk te gaan is een VVE-certificaat (Startblokken) en het taalniveau 3F een must. 

Waar ga je werken? 
Viola is een vrolijke en vooral uitdagende locatie in Schiedam-Groenoord. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar, dat brengt een huiselijke sfeer met zich mee. De locatie is gevestigd in basisschool Loep en dat is ideaal, want daardoor hoeven de BSO-kinderen na school zich niet te verplaatsen naar een ander gebouw. Ook biedt het gelijk allerlei extra mogelijkheden en kunnen we fijn gebruik maken van de bibliotheek, gymzaal en de speeltuinen in de wijk. De Verkorte kinderopvang met VVE (VKV) maakt gebruik van dezelfde ruimte. Door de goede samenwerking met basisschool Loep kunnen we de overgang voor de peuters naar de basisschool zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Viola.

Jouw nieuwe team 
Flexibele opvang vraagt om een flexibel team, daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Iedereen is betrokken bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team dat ook nog eens samenwerkt met andere KomKids-locaties zoals Bellefleur, VaartKids & Harga. Oh ja, en kopjes thee of koffiedrinken hoort er ook bij. 

Heb je na het lezen van deze vacature inhoudelijk vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Demelza, mail naar: demelzaliekendiek@komkids.nl of bel naar 06-82855867.

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional VKV / Peuterspeelzaal voor meer informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij Kindcentrum Viola? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.