Goed nieuws! Want voor IKC Willibrordus zoeken we een nieuwe collega voor de Hele Dagopvang (HDO) die ons team komt versterken. Het gaat om 24 uur, verdeeld over 3 dagen namelijk maandag, woensdag en donderdag. Je gaat aan de slag op een verticale groep met kinderen van 0-4 jaar,

Wie ben jij?  
Iemand die met plezier naar werk gaat en werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar onwijs leuk vindt. Jij bent onze onmisbare schakel! Jij bent een ervaren en energieke collega die zonder moeite een creatieve rol aanneemt in het team. Het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten is jou dan ook op het lijf geschreven en je zet graag een stapje extra om de kwaliteit van de opvang te blijven verbeteren. Jouw actieve werkhouding en grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders werken aanstekelijk waardoor je met plezier op de werkvloer te vinden bent. Zonder twijfel ben jij een organisatorische duizendpoot en ben je communicatief sterk. En hoewel je geen yoga koning hoeft te zijn, ben je wel flexibel, zelfverzekerd en durf je te vragen. 

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 
 
Waar ga je werken?

 

Kindcentrum Willibrordus is een kleine locatie in Schiedam-Zuid met verschillende opvangvormen:  

  • Hele Dagopvang 
  • Peuterspeelzaal 
  • Buitenschoolse Opvang.  

De gelijknamige school waarin Willibrordus is ligt middenin een gezellige wijk in Schiedam-Zuid. Door de kleinschaligheid ken je alle kinderen, broertjes en zusjes en bouw je snel een persoonlijke band op.  Met de grote speeltuin kan er altijd heerlijk buiten gespeeld worden en er kan ook fijn gebruik maken van de gymzaal.   

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij Kindcentrum Willibrordus 

Jouw nieuwe team  
Bij Willibrordus werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Zoek hierin de samenwerking met je collega's van de VKV en de BSO, zodat je alle kinderen wijkgericht een leuk activiteitenaanbod kan bieden en zij kunnen profiteren van jouw kwaliteiten. Daarom zoeken we ook een échte teamspeler die zelfstandig is en proactief te werk gaat.  In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en initiatief wordt gewaardeerd, daardoor word je direct betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. 

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Gwenn via gwennniesten@komkids.nl of stuur een bericht naar 06-136 361 29.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional HDO voor meer informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional HDO voor de locatie Willibrordus? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...