Hilda – Expert Lerende KomKids-helden 

“Werken in de kinderopvang is razend boeiend en supersonisch leuk. Na 30 jaar durf ik dat vol vertrouwen te zeggen.” 

Geen dag is hetzelfde.  Je leert kinderen en hun ouders kennen. Ik werk al 30 jaar in de kinderopvang, daardoor kom ik nog regelmatig kinderen en ouders tegen die ooit in "mijn" groep zaten tegen. Hun namen weet ik nog steeds en dan ploppen leuke anekdotes naar boven. Dat zegt iets over hoe geboeid en betrokken je bent als Pedagogisch Professional. En bij mij is dat nog steeds zo, alleen is mijn doelgroep veranderd. Tegenwoordig sta ik niet meer op de groep maar begeleid ik stagiairs en Pedagogisch Professionals in opleiding. Hoe leuk is het om ervoor te zorgen dat mensen die dit mooie vak willen leren, dit kunnen doen bij KomKids? En dan de leukste KomKids-medewerkers "afleveren"...daar word ik nou gelukkig van! 

Maud – Creatief Geweten KomKids 

“Er komt zoveel meer kijken bij het werk dan luiers en knutselsessies, dus die verhalen vertel ik met een foto, video of blog” 

Geen ervaring in de kinderopvang en een hele andere achtergrond, maar toch werk ik bij KomKids. Zo zie je maar weer, dat er veel meer mogelijk is bij een kinderopvang dan de meeste mensen denken. Je denkt toch heel snel enkel aan het opvangen van kinderen. Maar neem bijvoorbeeld mijn functie: ik werk op de afdeling Communicatie, maar werk niet alleen op het kantoor. Vaak genoeg ga ik erop uit om met de groep mee te gaan, want zo ontdek ik de echte verhalen van KomKids. Die afwisseling met de echte praktijkervaring en de kinderen maakt het verfrissend en uniek. Zo zal je je niet snel vervelen en dat is top! 

CHANTAL -  PEDAGOGISCH Professional  

“Elke dag lig ik weer dubbel van het lachen om de uitspraken die de kinderen doen.” 

 Juist door de kinderen is ook geen enkele dag hetzelfde. Daarom is werken in de kinderopvang zeker een aanrader voor de mensen die zich snel gaan vervelen. Bij KomKids zijn we transparant en betrokken, daardoor kan ik echt een band opbouwen met de kinderen. Het geeft zo’n fijn en warm gevoel als een kind enthousiast naar je toe komt rennen, een knuffel geeft en vol enthousiasme zijn verhaal vertelt. Mede daarom breng ik elke dag met een goed gevoel mijn eigen kind naar haar KomKids-locatie. 

Enthousiast? Check hier voor onze vacatures en solliciteer