Locatiespecifiek protocol heropening KC de Wieken - mei 2020
We zijn blij dat we de kinderen vanaf maandag 11 mei weer kunnen gaan ontvangen bij ons eigen centrum, De Wieken. Om juist nu de kans op onderlinge besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden, zullen we samen rekening moeten houden met een aantal praktische maatregelen. Lees verder.

Themabrief VKV De Wieken - maart/april 2020
'Kijk eens wat ik maak' is ons thema voor de aankomende 2 maanden. Voor peuters is het voelen aan en experimenteren met allerlei materialen een leuke bezigheid.
Aan het begin van een nieuw thema brengen wij ook altijd een themanieuwsbrief uit. We laten zien wat we lezen, zingen en maken. Klik hier voor de nieuwsbrief.

Programma BSO meivakantie 2020
2020 Koningsdag
Voor de meivakantie van 27 april t/m 8 mei hebben wij een super leuk programma samengesteld, klik hier!

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Programma BSO voorjaarsvakantie 2020
2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik hier voor het complete programma.

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Ondertussen bij VKV De Wieken - januari 2020
We zijn gestart met een nieuw thema: 'Brrr.... ik heb het koud!'. Samen met de leerkrachten van de kleutergroepen hebben we een kleine voorstelling gemaakt bij het boek Kikker in de Kou. De kinderen zaten gelijk in het verhaal: arme kikker, met zijn koude, blote kikkervel... Dit boek staat bij ons deze weken dan ook centraal. We maken allerlei dingen die met kou te maken hebben, spelen met bijpassende handpoppen het verhaal na en leren zo gaandeweg steeds meer over de kou en de winter. Klik op de foto's voor een vergroting. 
20200109 16063820200109 160928

Dag 2019, welkom 2020!
We sluiten de BSO's van De Wieken, Toekomst en ZiezoKids dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.

Winterfeest - vrijdag 8 november 2019
Speciaal voor de kinderen van kindcentrum De Wieken - Toekomst en ZiezoKids.
201911 winterfeest poster

Het programma voor de herfstvakantie is bekend!
201909 laarzenbladeren
Met de heerlijke zomervakantie nog vers in ons geheugen kijken we nu al vooruit naar de herfstvakantie van 21 t/m 25 oktober '19. In deze vakantie voegen de locaties Toekomst, ZiezoKids en De Wieken samen. De locaties zullen starten en eindigen op hun eigen locatie (met uitzondering van De Wieken, zij starten en eindigen bij ZiezoKids). Klik hier voor het complete programma. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.

Voor de kinderen van ZiezoKids/de Wieken is het mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Alle twee de locaties organiseren andere activiteiten. 

Vakantieprogramma BSO voorjaarsvakantie 2019
2019 carnavalIn de voorjaarsvakantie voegen de locaties ZiezoKids en De Wieken samen. Via deze activiteitennieuwsbrief informeren wij jullie over de activiteiten die plaatsvinden bij ZiezoKids.
Naast ZiezoKids is het ook mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Beide locaties organiseren andere activiteiten. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.