Dag 2019, welkom 2020!
We sluiten de BSO's van De Wieken, Toekomst en ZiezoKids dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.

Winterfeest - vrijdag 8 november 2019
Speciaal voor de kinderen van kindcentrum De Wieken - Toekomst en ZiezoKids.
201911 winterfeest poster

Het programma voor de herfstvakantie is bekend!
201909 laarzenbladeren
Met de heerlijke zomervakantie nog vers in ons geheugen kijken we nu al vooruit naar de herfstvakantie van 21 t/m 25 oktober '19. In deze vakantie voegen de locaties Toekomst, ZiezoKids en De Wieken samen. De locaties zullen starten en eindigen op hun eigen locatie (met uitzondering van De Wieken, zij starten en eindigen bij ZiezoKids). Klik hier voor het complete programma. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.

Voor de kinderen van ZiezoKids/de Wieken is het mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Alle twee de locaties organiseren andere activiteiten. 

Vakantieprogramma BSO voorjaarsvakantie 2019
2019 carnavalIn de voorjaarsvakantie voegen de locaties ZiezoKids en De Wieken samen. Via deze activiteitennieuwsbrief informeren wij jullie over de activiteiten die plaatsvinden bij ZiezoKids.
Naast ZiezoKids is het ook mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Beide locaties organiseren andere activiteiten. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.

Vakantieprogramma BSO Kerstvakantie 2018

In de kerstvakantie voegen de locaties ZiezoKids en De Wieken samen. Via deze activiteitennieuwsbrief informeren wij jullie over de activiteiten die plaatsvinden in de kerstvakantie bij ZiezoKids.
Naast ZiezoKids is het ook mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Alle twee de locaties organiseren andere activiteiten. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.

Themanieuwsbrief VKV Wieken - augustus t/m oktober 2018

We zijn gestart met het thema Vriendjes. Nieuwe vriendjes maken is heel erg leuk, maar soms natuurlijk ook best een beetje spannend... Daarom is het fijn dat we met de activiteiten van dit thema elkaar en de groep wat beter kunnen leren kennen. Ook sluiten we hiermee aan bij het thema van de kinderboekenweek in oktober, dan gaat het over vriendschap. Lees hier onze themabrief.

Themanieuwsbrief VKV Wieken - mei t/m juli 2018
Nieuwe naam, zelfde eenheid, klik hier voor onze themabrief.

Programma meivakantie locatie ZiezoKids - 2018

In de meivakantie voegen de locaties ZiezoKids en Tjasker samen. Via deze activiteitennieuwsbrief informeren wij jullie over de activiteiten die plaatsvinden in de meivakantie bij ZiezoKids.
Naast ZiezoKids is het ook mogelijk om te kiezen voor locatie Kindcentrum Blink (Schiedam - Nieuwland) of BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Alle drie de locaties organiseren andere activiteiten, de programma's van Blink en De Volkstuin volgen nog. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.

Themanieuwsbrief VKV Peutertuin - jan/februari 2018
Deze komende weken gaan we aan de slag met het thema Ik ben ziek. Een thema dat juist in de wintermaanden vaak een beetje extra tot de verbeelding spreekt... Al spelend gaan we nadenken over hoe je nou eigenlijk ziek wordt, wat je kan doen om weer beter te worden en hoe de dokter je hierbij soms kan helpen. Al spelend leren de kinderen ook bij dit thema weer allerlei nieuwe woordjes, oefenen ze met samenspelen en werken we ook nog aan allerlei vaardigheden bij bijvoorbeeld de creatieve activiteiten. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

2017 NB HerfstvakantieVakantieprogramma Kidslocaties herfstvakantie 2017
In de herfstvakantie van 16 t/m 20 oktober gaan we aan de slag met drie van de vier natuurlijke elementen wind, water en aarde. In de herfstvakantie zijn er vier Kidslocaties geopend, hier kunnen kinderen gebracht en weer opgehaald worden. Klik op de locaties voor het complete programma. Inschrijven voor de vakantie kan via de pedagogisch medewerkers van jullie eigen locatie. 
Het Talent (Schiedam - Nieuwland)
ZiezoKids (Schiedam – West)
PaletKids (Vlaardingen - Holy) PaletKids zal elke dag aansluiten bij een van de locaties
De Volkstuin (Schiedam – West) Heeft een eigen activiteitenprogramma


Thema nieuwsbrief VKV Peutertuin - maart/april 2017
Over het thema Het nieuwe thema voor de aankomende periode is: ‘Hoera het is lente!’ Zo langzaamaan gaat alles groeien en bloeien en ook de dieren krijgen vaak weer jonkies. Genoeg te ontdekken dus! Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Vakantieprogramma Kidslocaties meivakantie 2017
In de meivakantie hebben wij als thema Schiedam. We willen de kinderen bekend maken met de stad Schiedam en de omgeving waar ze opgroeien. Ze een stukje geschiedenis meegeven van waar ze vandaan komen, maar ook bewust maken van de omgeving, verschillende wijken/culturen en waar de stad om bekend is. Klik op de locaties voor het complete programma. U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie. 
De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Het Talent (Schiedam - Nieuwland)
ZiezoKids (Schiedam – West)
PaletKids (Vlaardingen - Holy) PaletKids zal elke dag aansluiten bij een van de locaties
De Volkstuin (Schiedam – West) Heeft een eigen activiteitenprogramma

Ondertussen in de Peutertuin - maart 2017
Vandaag hebben we een start gemaakt met ons gezamenlijke groei-en-bloei-kunstwerk. Net als buiten in de lente gebeurt, zullen ook hier steeds meer dingen tevoorschijn komen. Wordt vervolgd!
20170307 VKV Peutertuin schilderen site


Vakantieprogramma Kidslocaties voorjaarsvakantie 27-2 t/m 3-3-2017
We gaan op ontdekkingsreis in de voorjaarsvakantie! Klik op de locaties voor het complete programma. U kunt uw kind(eren) inschrijven bij de pedagogisch medewerkers van uw eigen locatie. 
De locaties waar u uw kind(eren) naartoe kunt brengen en weer op kunt halen zijn;
Het Talent (Schiedam - Nieuwland)
ZiezoKids (Schiedam – West)
PaletKids (Vlaardingen - Holy) PaletKids zal elke dag aansluiten bij een van de locaties
De Volkstuin (Schiedam – West) Heeft een eigen activiteitenprogramma