Programma herfstvakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 25 t/m 28 oktober 2022
202209 herfstvakantieDe zomervakantie is nog maar net voorbij en de herfstvakantie staat al weer voor de deur. De herfstvakantie opvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst. Klik hier voor complete programma.

Opgeven kan vanaf nu via de digitale ouderomgeving. Meld u aan voor de week van 26 september dan is er sowieso een plekje voor uw zoon of dochter. Aanmelden na de week van 26 september, gaat via ziezokids@komkids.nl en is dan op basis van beschikbaarheid. Dit i.v.m. de personele bezetting. Mocht u vragen hebben over het programma dan kunt u altijd terecht bij de Pedagogisch Professionals van de groep of bij Annewil en Claudia.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.

Programma meivakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 25 april t/m 6 mei 2022

202204 oranjeboven
De voorjaarsvakantie is nog maar net voorbij, maar de meivakantie staat  al weer voor de deur. De meivakantie opvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst. Beijk hier ons complete programma

Let op: op woensdag 27 april is het Koningsdag, dan is Toekomst gesloten en is er geen mogelijkheid tot opvang. Opgeven kan tot 28 maart via de digitale ouderomgeving.  Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

Programma voorjaarsvakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 8 februari t/m 04 maart 2022
202101 proefjes
In de voorjaarsvakantie komen alle kinderen samen bij Kindcentrum Toekomst. We hebben elke dag een andere activiteiten gepland aan de hand van verschillende thema's, bekijk hier ons complete programma. Aanmelden kan tot 31 januari via de digitale ouderomgeving.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

Programma Kerstvakantie I Toekomst - ZiezoKids & De Wieken I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
202112 winter
Het thema van deze vakantie, is hoe kan het ook anders: winter met een kerst-tintje.
Bekijk hier ons complete programma.

De vakantieopvang vindt plaats bij Kindcentrum Toekomst, van Ostadelaan 120. Aanmelden kan tot maandag 15 november 2021 via de digitale ouderomgeving. Plaatsing zal na 15 november op basis van beschikbaarheid zijn, geef uw kind(eren) dus snel op dan is er gegarandeerd plek

Herfstvakantie 2021 Toekomst - ZiezoKids & De Wieken - 18 t/m 22 oktober 2021
202109 herfst
Het is alweer bijna herfstvakantie en daarin gaan we aan de slag met het thema: Herfst!

Bekijk hier ons programma. Aanmelden kan t/m zondag 12 september via de digitale omgeving. Hierin kan je uw kind(eren) aan en af melden of een ruildag aanvragen.

Goed om te weten: de vakantieopvang zal in de herfstvakantie plaatsvinden bij ZiezoKids in de Montessorischool aan de Anthonie Muysstraat 2.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

Gedeeltelijke verhuizing BSO-groep ZiezoKids - juli 2021
Beste ouders van ZiezoKids,

Voordat jullie overschakelen naar de vakantie-modus, willen wij nog even jullie aandacht vragen voor het volgende:
Aankomend schooljaar zal de Montessorischool Schiedam met 1 groep groeien. Dat is natuurlijk goed nieuws, alleen deze extra groep komt in van één van de twee BSO-lokalen. Daarom zijn wij in goed overleg met Primo Schiedam op zoek gegaan naar een alternatieve locatie voor de BSO-groep die moet wijken. Deze hebben we gevonden! Het is een geschikte locatie, om de hoek, in de dependance van bs Het Kleurrijk aan de Westfrankelandsestraat 124.

Achter de schermen zijn we de afgelopen weken al druk bezig geweest om alles in orde te maken voor deze nieuwe locatie. In de zomervakantie gaan we de ruimte inrichten. Aangezien op deze locatie de oudere kinderen worden opgevangen, richten we de ruimte specifiek in voor deze leeftijdsgroep en houden we rekening met de behoefte van de kinderen. De locatie is op loopafstand van de Montessorischool, de kinderen zullen samen onder begeleiding van de Pedagogisch Medewerkers naar de dependance lopen.

Vanaf maandag 30 augustus 2021 ziet de indeling van Buitenschoolse Opvang van ZiezoKids er als volgt uit:

Wie gaan er wanneer naar de dependance in Het Kleurrijk - Westfrankelandsestraat 124?

  • De naschoolse opvang voor de groepen 4 t/m 8 op maandag, dinsdag en donderdag.

Wie blijven er in de huidige locatie in de Montessorischool?

  • Groepen 1,2 en 3 blijven in de Montessorischool. We vinden het belangrijk dat, als het kan, het jonge kind opgevangen wordt in de vertrouwde omgeving van de school.
  • De voorschoolse opvang voor alle groepen
  • De naschoolse opvang voor alle groepen op woensdag & vrijdag.

Kijkmiddag
Wij kunnen ons voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn naar de nieuwe locatie, daarom wordt er voor de start van het nieuwe schooljaar, aan het eind van de vakantie een heuse kijkmiddag georganiseerd. Dan kunnen jullie samen een kijkje komen nemen. De exacte datum voor deze kijkmiddag maken we in de week van 9 augustus kenbaar via een bericht in FlexKids.

Praktische zaken:
De nieuwe locatie wordt apart geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LKR).
In de aankomende weken gaan wij samen met de afdeling Service & Advies de groepen opnieuw indelen. Alle ouders van de kinderen die in het nieuwe schooljaar naar de dependance gaan, ontvangen een nieuwe Kennisgeving in FlexKids, hierin staat het nieuwe LKR-nummer wat doorgegeven moet worden aan de Belastingdienst.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe locatie dan kunt u deze altijd stellen aan Claudia van Dijk, de Eerste Verantwoordelijk Medewerker van ZiezoKids. Goed om te weten: vanaf 19 juli t/m 27 augustus (de hele zomervakantie) wordt het ZiezoKids-telefoonnummer gebruikt voor SummerKids en is dan niet beschikbaar voor vragen over ZiezoKids. Wilt u een vraag stellen aan Claudia tijdens de zomervakantie, dan kan dit het beste via de mail: claudiavandijk@komkids.nl.

Wij wensen jullie allemaal alvast een hele fijne vakantie, misschien tot zien bij SummerKids en anders tot in het nieuwe schooljaar!

Vriendelijke groet,
Team ZiezoKids

Programma meivakantie BSO Toekomst - ZiezoKids & De Wieken - 26 april t/m 7 mei 2021
20210316 weefkunst
We gaan ervan uit dat de vakantieopvang bij ZiezoKids (Anthonie Muijsstraat 2) plaats gaat vinden, mochten de coronamaatregelen anders bepalen, dan zal de opvang bij Toekomst plaatsvinden.

Er is elke dag een ander thema, bekijk hier ons complete programma van week 1week 2.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Programma voorjaarsvakantie Toekomst - ZiezoKids & De Wieken  22 t/m 26 februari 2021

Hoewel de noodopvang ten minste tot 7 februari duurt, zijn wij alweer volop bezig met het opstellen van het vakantieprogramma voor de voorjaarsvakantie. Gewoon omdat we positief blijven en vooral hopen dat dan alle kinderen weer gezellig gebruik kunnen maken van de opvang.

202101 proefjesWel is ervoor gekozen om de inschrijvingen voor de voorjaarsvakantie uit te stellen tot na dinsdag 2 februari, omdat we dan verwachten een beter beeld te hebben van de situatie na 8 februari. U hoeft zich dus op dit moment nog niet in te schrijven. U ontvangt hier binnenkort meer informatie over. 

We hebben elke dag een ander thema, bekijk hier ons complete programma.

Goed om te weten: de opvanglocatie tijdens de voorjaarsvakantie is Toekomst, ongeacht of het nog noodopvang of reguliere vakantieopvang is.

Kerstvakantieprogramma BSO Toekomst - ZiezoKids en De Wieken 21 december t/m 1 januari
2020 hands gloves holding snowballWe gaan chillen, sporten en knutselen en het thema zal zijn Kerst en sneeuw! Klik hier voor het complete programma.

Goed om te weten: we starten en eindigen bij ZiezoKids. ZiezoKids is gevestigd in de Montessori-school aan de Anthonie Muijsstraat 2 te Schiedam.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

 
Herfstvakantieprogramma BSO Toekomst - ZiezoKids en De Wieken 19 oktober t/m 23 oktober 2020
Kids in a rain coats. Children in a park. We gaan de natuur in, sporten en zorgen voor veel gezelligheid. Het kan zo gek niet deze vakantie of we hebben er een leuke activiteit voor gemaakt! Klik hier voor het complete programma. Goed om te weten: we starten en eindigen bij Toekomst.

Groetjes,
het BSO-team van Toekomst, ZiezoKids en De Wieken

 

Programma BSO meivakantie 2020
2020 Koningsdag
Voor de meivakantie van 27 april t/m 8 mei hebben wij een super leuk programma samengesteld, klik hier!

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'april' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Programma BSO voorjaarsvakantie 2020
2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik hier voor het complete programma.

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Dag 2019, welkom 2020!
We sluiten de BSO's van De Wieken, Toekomst en ZiezoKids dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.

Winterfeest - vrijdag 8 november 2019
Speciaal voor de kinderen van kindcentrum De Wieken - Toekomst en ZiezoKids.
201911 winterfeest poster

Het programma voor de herfstvakantie is bekend!
201909 laarzenbladeren
Met de heerlijke zomervakantie nog vers in ons geheugen kijken we nu al vooruit naar de herfstvakantie van 21 t/m 25 oktober '19. In deze vakantie voegen de locaties Toekomst, ZiezoKids en De Wieken samen. De locaties zullen starten en eindigen op hun eigen locatie (met uitzondering van De Wieken, zij starten en eindigen bij ZiezoKids). Klik hier voor het complete programma. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.

Voor de kinderen van ZiezoKids/de Wieken is het mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Alle twee de locaties organiseren andere activiteiten. 


Vakantieprogramma BSO voorjaarsvakantie 2019

2019 carnaval
In de voorjaarsvakantie voegen de locaties ZiezoKids en De Wieken samen. Via deze activiteitennieuwsbrief informeren wij jullie over de activiteiten die plaatsvinden bij ZiezoKids.
Naast ZiezoKids is het ook mogelijk om te kiezen voor locatie BSO De Volkstuin (Schiedam – West). Ook hier kunnen de kinderen gebracht en gehaald worden. Beide locaties organiseren andere activiteiten. Inschrijven voor deze vakantie kan bij de pedagogisch medewerkers van de eigen locatie.