20190624 InschrijvinggeslotenJAAAA! Summerkids 2019 komt eraan. Een BSO zomervakantieprogramma met de vetste avonturen. KomKids organiseert 6 weken lang van 22 juli t/m 30 augustus voor kinderen van 4 t/m 12 jaar de zomervakantieopvang met een speciaal activiteitenprogramma.

In de zomervakantie is de KomKids-vakantieopvang centraal geregeld en komen alle deelnemende kinderen samen op één centrale locatie: Sportpark Willem-Alexander. Hoewel veel activiteiten hier plaatsvinden is deze locatie ook het start- en eindpunt van alle andere activiteiten. Bijvoorbeeld als je naar Duinrell of Plaswijckpark gaat.

De komende weken houden we je op de hoogte met toffe updates via Instagram (komkids_kinderopvang), Facebook en de FlexApp, dus houd deze goed in de gaten.

Hoe ziet het programma eruit?
Het SummerKids vakantieprogramma heeft activiteiten voor de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Je wordt tussen 7.30 en 9.15 uur verwacht. Het dagprogramma start 9:30 uur en eindigt 18:00 uur. Je schrijft je dus voor een hele dag in. Vanaf 17:00 uur kunnen kinderen weer opgehaald worden, met uitzondering van grote uitstapjes zoals De Efteling. Bij elke activiteit staat aangegeven voor welke leeftijd deze geschikt is, hoeveel kinderen er per activiteit kunnen deelnemen, er bepaalde vereisten zijn zoals een zwemdiploma of als er een eigen bijdrage wordt gerekend. In tegenstelling tot vorig jaar, kies je dit jaar 1 activiteit per dag. Alle activiteiten kan je bekijken op https://komkids.jibbie.nl

Dit jaar hebben we ervoor gekozen bepaalde activiteiten voor de kinderen wat breder in te zetten. De meeste activiteiten zijn dit jaar dan ook uitermate geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Juist door kinderen van verschillende leeftijden deel te laten nemen aan de activiteiten leren kinderen veel van elkaar. Binnen elke workshop wordt rekening gehouden met leeftijdsdifferentiatie. Broers en zussen en vrienden en vriendinnen van verschillende leeftijden kunnen zo deelnemen aan dezelfde activiteiten en met elkaar ervaringen opdoen en een geweldige dag beleven.

Naast de activiteiten die bestemd zijn voor een bredere doelgroep hebben we, binnen het programma, natuurlijk ook goed rekening gehouden met verschillende interessegebieden van kinderen en kunnen kinderen binnen de verschillende activiteiten de uitdaging vinden, passend bij de leeftijd, het talent of ontwikkelingsfase.

De locatie
De hele zomervakantie zijn wij te vinden op het unieke en hypermoderne Sportpark Willem-Alexander op het A4-tunneldak tussen Schiedam en Vlaardingen. Alle activteiten starten en eindigen hier. Kijk voor de navigatie-tip en routebeschijving bij de veelgestelde vragen.

Ga je mee op kamp?
 
Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit de activiteiten, is meegaan op kamp de uitkomst! In week 2 gaan we van dinsdag t/m vrijdag op kamp. Overdag maken we diverse uitstapjes en 's nachts slapen we in tenten op Sportpark Willem-Alexander. Ga je mee op avontuur? De minimum leeftijd om mee op kamp te gaan is 6 jaar. Er worden 4 dagen vakantieopvang in rekening gebracht, plus een extra eigen bijdrage van € 10,- extra per dag. Over dit laatste bedrag kan geen Kinderopvangtoeslag worden aangevraagd.

Inschrijven
Enthousiast? Schrijf je voor zondag 23 juni in via https://komkids.jibbie.nl.
Log in met de FlexWeb-gegevens van jouw persoonlijke digitale KomKids-omgeving. 

Ben je (nog) geen KomKids-klant of heb je geen vakantieopvang in je overeenkomst, maar wil je toch graag deelnemen aan SummerKids? Neem dan contact op met onze afdeling Service & Advies, zij helpen je met het zetten van de juiste stappen.

Tip
Zoek de vakantie samen met je kind uit. Je kan je tot zondag 23 juni inschrijven. Na het inschrijven voor een activiteit is de inschrijving definitief en is deze niet meer te wijzigen. Op de dag zelf kan er niet meer worden geruild.

SummerKids-pendelbusje vanaf tramhalte Schubertplein
Het SummerKids-pendelbusje rijdt van 7:30 – 8:45 uur heen en weer tussen Sportpark Willem-Alexander en het verzamelpunt: de tramhalte Schubertplein in Schiedam. Met tram 23 (Holy) stap je uit bij de halte Schubertplein of met tram 21 (Woudhoek) bij de halte Bachplein en loop je nog een klein stukje naar het verzamelpunt. De SummerKids-pendelbus brengt je het laatste stukje naar Sportpark Willem-Alexander.

Overige informatie
Nog vragen? Check onze pagina met veelgestelde vragen. Wie weet staat het antwoord daar al tussen.