Bij Kindcentrum Dok gaat een van onze Pedagogisch Medewerkers met zwangerschapsverlof en daarom zoeken wij vervanging. Voor de periode van 1 februari t/m 31 mei 2020 kom je ons team versterken en ben je 15-19 uur per week beschikbaar.  

Jouw werkweek wordt verdeeld over vier dagen ma/di/do/vrij.  

  • Ma / di/do/vrij werk je van 15.00 tot 18.00 uur bi de Buitenschoolse Opvang (BSO) 
  • Di / do werk je van 07:00 tot 08:30 uur bij de Voorschoolse Opvang. 

Indien gewenst kan je de uren uitbreiden met de Tussenschoolse Opvang (TSO) op ma/di/do/vrij van 12:00 tot 13:00 uur. 

Goed om te weten: werken bij KomKids hoeft niet eindigen op 31 mei 2020. We zien graag dat mensen doorgroeien en gezamenlijk met de Locatiemanager kijken naar de mogelijkheden. Hoewel het dus om een tijdelijke functie, betekent het niet direct dat jouw KomKids-carrière ook tijdelijk hoeft te zijn. Heb je hier vragen over, stel ze gerust. 

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Het BSO-team van DOK is namelijk een zelfstandig werkend team dat kinderen per dag diverse activiteiten aanbiedt. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de BSO in de kinderopvang.    

Waar ga je werken? 
Dok is een grote BSO-locatie met 3 stamgroepen, dus dat betekent dat het altijd gezellig druk is. In elke stamgroep zitten maximaal 21 kinderen per dag met de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep met oudere kinderen (8+) van DOK zit vlakbij om de hoek samen met onze techniek-locatie BSO DOKWRK. Op woensdag worden de leeftijdsgroepen samengevoegd. Goed om te weten: als KomKids-medewerker werk je altijd op een vaste stamgroep samen met een vaste collega. Het team bestaat uit 7 vaste collega's en een aantal vaste invallers. 

Bij Dok werken we altijd met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Zo knutsel je Afrikaanse dieren, kook je échte Hollandse appeltaart of volg je samen met de kinderen een gastles kickboksen. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf een activiteit te kiezen. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO en VSO voor Kindcentrum Dok? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids