komkids-11

Waarom je als ouder kiest voor KomKids.

Aandacht op maat
Bij KomKids staat persoonlijke aandacht voorop. Door het vertrouwde gezicht van onze Pedagogische Professionals en warme opvang voelt je kind zich sneller thuis, maakt het makkelijker nieuwe vriendjes en ontwikkelt zich beter.

Stabiliteit 
Stabiliteit vinden we belangrijk. Daarom proberen we dit in onze opvang zo goed mogelijk te waarborgen. Hoe? We zoeken samen met ouders naar een aanbod en afname van dagen die zowel voor de kinderen als de (vaste) groep het meeste stabiliteit oplevert. Oh en het ritme van thuis, houden we er bij KomKids gewoon in. Daarmee zorgen we niet alleen voor stabiliteit bij de opvang, maar ook voor thuis.

Activiteiten en vernieuwing 
Bij KomKids is geen enkele dag hetzelfde en haken we in op de behoeften van ouder en kind. Zo blijven we kinderen prikkelen en ontdekken ze elke dag wat nieuws. We stimuleren, leren en maken lol. Met themaweken over natuur, dinosaurussen of technisch lego. Ook met variatie in lesmateriaal, activiteiten en uitstapjes blijven we voortdurend zoeken naar vernieuwing. Zo zijn we onlangs een techniek-bso (4 tot 13 jaar) gestart waar je over techniek leert door échte robots te bouwen.

Goed eten
Samen durven kinderen meer, dus ook het uitproberen van nieuw en gezond eten. Zo ontdekken ze de smaak van een aardbei, gaan ze de strijd aan met die saaie komkommer en toveren ze zelf een lekkere cracker op tafel. Enkele van onze locaties bieden zelfs tijdens de opvanguren een gezonde verse warme maaltijd aan.

De beste zorg
Bij KomKids willen we alleen de beste zorg bieden in onze opvang. Daarom investeren we veel in onze Pedagogische Professionals met onder andere coaching en scholing. Zo ontstaat de KomKids-specialist en zijn niet alleen onze Pedagogische Professionals maar alle KomKids-medewerkers expert op hun eigen vakgebied. Zo begeleiden we kinderen op de beste manier en daar zijn we trots op.