KomKids kinderopvang biedt verschillende soorten opvang waarmee we zo veel mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van ouders. Zo vindt u altijd de opvang die aansluit op uw thuissituatie. Om dit zo goed mogelijk te kunnen blijven doen, vragen we u regelmatig naar uw wensen en opmerkingen. U kunt ook meepraten door zitting te nemen in de oudercommissie (OC) van het kindercentrum van uw kind.

Aan de linkerkant op deze pagina hebben we alle informatie samengebracht die u nodig kunt hebben als uw kind naar onze opvang gaat. Heeft u nog vragen neemt u dan contact op met onze Service en Advies-medewerkers.
springen hand getekende pijl


Mijn KomKids
Om in te loggen bij Mijn KomKids klikt u hier.

Handig en leuk
Wij hebben ook een eigen KomKids webwinkel. Hier verkopen wij leuke en handige producten voor kinderen en ouders. We verkopen alleen producten waar wij zelf volledig achterstaan. Van handige kinderzitjes, tot leerzaam speelgoed. Neemt u eens een kijkje.

Voor de kleintjes
Maak kennis met Ko en zijn avonturen. Speciaal voor peuters maakten wij een set kaarten met korte verhaaltjes en puzzel. Hiermee bereidt u uw kind spelenderwijs voor op de tandarts, het consultatiebureau, de huisarts of het ziekenhuis. Bekijk of download de verhaaltjes hier.

Ko bij de dokter
Ko bij de tandarts
Ko bij het consultatiebureau
Ko in het ziekenhuis