BSO GreenKids wint Challenge Eetbare Bloemen

08 juli 2022

20220714 smulmoment bso greenkids schiedam 1Bloemen zijn mooi en ruiken lekker, maar wist je dat je bepaalde bloemen ook kunt eten? De kinderen van BSO GreenKids weten er alles van, want zij deden mee aan de Challenge Eetbare Bloemen ondersteund door Stichting Milieu Dichterbij, onderdeel van Groen Doet Goed in Schiedam.

Lees meer...

Gezocht: bestuurslid Stichting Kinderopvang Schiedam

24 juni 2022

kernwaarde ko samenbindenJe inzetten voor de wendbare ruggengraat van werkend Nederland? De kinderopvang is een sector van groot maatschappelijk belang en wij zoeken jou! Een betrokken en enthousiast bestuurslid voor de Stichting Kinderopvang Schiedam (SKS).


Lees meer...

Het is weer mogelijk om in te loggen op Jibbie!

09 juni 2022

hoeraaHoe ging het ook alweer, inloggen op Jibbie? Om activiteiten voor SummerKids, hét BSO-zomervakantieprogramma* van KomKids, uit te kiezen maken we gebruik van het online boekingsprogramma Jibbie. Ga naar: https://komkids.jibbie.nl/ > klik op 'Inschrijven'.

Lees meer...

We zijn live!

01 juni 2022

20220601 wezijnliveHet is zover, het nieuwe ouderportaal is live! Zoek-tip voor de app: OuderApp van Konnect.

Lees meer...

Nieuw ouderportaal vanaf 1 juni

28 mei 2022

FlexKids KidsKonnectKomKids stapt vanaf 1 juni over naar een nieuw veilig en overzichtelijk online ouderportaal; KidsKonnect! We merkten dat het huidige ouderportaal ‘FlexKids’ niet meer voldeed aan deze tijd. Er was een groot verschil in mogelijkheden tussen de website-versie en de app voor telefoon of tablet. 

  

Lees meer...

SummerKids start inschrijvingen 9 mei

03 mei 2022

SummerKids poster vierkantMet het mooie weer van de afgelopen weken zijn de zomerkriebels al stiekem begonnen. Mooi, want vanaf maandag 9 mei kunnen jullie je weer inschrijven voor SummerKids 2022.  

Lees meer...

10 tips voor Koningsdag

20 april 2022

Koningsspel Tips 1Koningsdag is een feest voor iedereen en om jullie dag nog leuker te maken, lees je hier 10 toffe tips om Koningsdag te gek thuis of met vrienden uit de buurt te vieren. De Koningsspelen starten vrijdag 22 april al, dus lees hieronder leuke activiteiten als je alvast in de stemming wilt komen. 
Lees meer...

Terug van weggeweest: Samenspel op Maat

25 maart 2022

Na 2 jaar afwezigheid, door alle coronamaatregelen, gaan we vanaf 4 april weer starten met Samenspel op Maat op maar liefst 6 KomKids-locaties in Schiedam. De speciale ouder-kind groepen zijn voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar en hun ouders.
Lees verder.

Op bezoek in Berlijn

26 oktober 2021

20211026 groepsfotoKinderopvangorganisaties KomKids, DAK kindercentra en Kindergärten City Berlijn zijn in 2016 een samenwerking aangegaan. Alle drie de organisaties zijn gericht op het leren van elkaars kwaliteiten, en willen dit realiseren door een concrete uitwisseling. ls gevolg van de coronamaatregelen is het al bijna tweeënhalf jaar geleden dat de laatste uitwisseling plaatsvond. 

Lees meer...

Dat was ‘m weer.

30 augustus 2021

2021 einde summerkidsSummerKids 2021 was SUPER!

Nu staat het kersverse schooljaar alweer voor de deur. We wensen alle kinderen veel succes & plezier! 
#tijdvliegt #summerkids #backtoschool #veelplezier