Bij KomKids is kinderopvang meer dan opvang alleen. Wij zetten alles op alles om kinderen niet alleen een plezierige tijd te bieden, maar ook om ze op de beste manier te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarnaast zien we het als onze taak om ouders te ontzorgen: u geeft uw wensen aan en wij spelen daarop in. Daar waar mogelijk nemen we u zoveel mogelijk regelwerk uit handen.

Oog voor kinderen
Vanuit een vertrouwde en veilige omgeving bieden wij kinderen de basis van waaruit zij zich breed kunnen ontwikkelen. Dat doen we door kinderen van jongs af aan te stimuleren om op ontdekkingstocht te gaan en de wereld te ontdekken. Tijdens de KomKids-opvanguren brengen we kinderen van verschillende leeftijden en uiteenlopende achtergronden met elkaar in contact. Ze leren van elkaar, ontwikkelen hun sociale vaardigheden en ontdekken hun eigen rol binnen de groep. Zo groeien kinderen bij ons op tot zelfstandige en sociale volwassenen.

komkids-12Kwaliteit
Niet alleen de ontwikkeling van kinderen is belangrijk voor ons. Wij zijn er trots op dat al onze medewerkers gediplomeerde professionals zijn met veel vakkennis. Bij ons krijgen ze de mogelijkheid om deze voortdurend te verbreden door middel van bijscholing en trainingen. Ook besteden we veel aandacht aan competentieontwikkeling. Het is de goede balans in de competenties van onze medewerkers die ervoor zorgt dat wij u en uw kind de kwaliteit kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Kennis delen
De ontwikkeling van kinderen is onze specialiteit. Alle pedagogische kennis die wij in huis hebben delen we graag. U kunt hier gebruik van maken tijdens de dagelijkse contactmomenten op de kindercentra, maar bijvoorbeeld ook tijdens onze workshops en informatieavonden. Deze organiseren we regelmatig samen met andere organisaties, zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin of Bibliotheek Schiedam.