Stage lopen bij KomKidssbb beeldmerk

KomKids is een door SBB erkend leerbedrijf.

Volg je een beroep gerelateerde opleiding en wil je praktijkervaring opdoen in de kinderopvang? KomKids biedt je graag die mogelijkheid.

Wij stellen met name stageplaatsen beschikbaar aan enthousiaste en gemotiveerde studenten die de volgende opleiding volgen:
• Pedagogisch Werk niveau 3 en niveau 4
• Ad (Associate degree) Pedagogisch Educatief Proffesional
• HBO Pedagogiek

Naast bovengenoemde opleidingen stellen wij ook nog stageplaatsen beschikbaar aan andere beroep-gerelateerde opleidingen.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je stage lopen bij KomKids?
Mail dan je sollicitatiebrief en cv naar naar Anouk en Emma (beide Praktijkopleider): praktijkopleider@komkids.nl
Vragen? Gewoon vragen! Bel of stuur een berichtje aan Anouk van Vliet: 06-13814571.

Werkend leren bij KomKids

Omdat het leuk is om nieuwe collega’s op te leiden en wij graag nieuwe collega’s ontvangen zijn er in de afgelopen jaren, een aantal groepen BBL’ers - MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gestart. Wij zijn erg blij met de komst van deze nieuwe collega’s en kijken er naar uit om meer mensen op te leiden tot Pedagogisch Professional. Wil je graag werken in de kinderopvang maar heb je nog geen kwalificerend diploma, dan komen wij graag met jou in contact.

Hoe zit de opleiding eruit?

Als BBL’er volg je in een verkort traject van 1,5 jaar de opleiding BBL - MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Je werkt in totaal 24 uur per week bij KomKids en gaat één dag per week naar school. Deze schooldag en ook het daarbij behorende huiswerkbelasting is in eigen tijd. Naast de beroepsgerichte vakken krijg je Engels, Nederlands en Rekenen. Deze laatste twee vakken tellen mee voor de zak-slaag regeling. Goed om te weten: het Nederlands examen is op 3F-niveau.

Meer informatie over de inhoud van de opleiding vind je hier: 

 (opgenomen op een KomKids locatie!)

Aan het werk bij KomKids
Bij de start van de opleiding, kom je direct in dienst bij KomKids en ben je student-medewerker. Dit betekent dat jij een leerling-salaris (conform CAO) ontvangt en KomKids vergoedt het school- en boekengeld.

Voor iedere kandidaat zoekt de praktijkopleider een passende leer-werkplek op één van de KomKids-locaties. De opleiding is breed opgezet en om die reden zal je op meerdere locaties én met meerdere leeftijdsgroepen ervaring opdoen. Je wordt jouw gehele traject begeleid door de Praktijkopleider. Daarnaast is er op de groep een ervaren Pedagogisch Professional waarmee je met regelmaat begeleidingsgesprekken voert.
Na het behalen van jouw diploma kan je officieel aan de slag bij KomKids en kan je als gediplomeerd Pedagogisch Professional reageren op de openstaande vacatures van onze locaties.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en heb je vragen? Stel ze gerust door een e-mail te sturen naar praktijkopleider@komkids.nl. Je krijgt dan antwoord van Anouk van Vliet of Emma Ossewijer, zij zijn Praktijkopleider binnen KomKids.