Voor ons Kindcentrum Blink zoeken wij een Pedagogisch Medewerker voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) die ons team komt versterken voor 12 uur per week. Deze uren worden verdeeld over vier dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Alle dagen werk je van 15.00 - 18.00 uur. 

Waar ga je werken?   
Kindcentrum Blink ligt in Schiedam Nieuwland en biedt verschillende opvangvormen aan:  

  • Hele Dagopvang  
  • Buitenschoolse Opvang  
  • Vakantieopvang  
  • Verkorte Kinderopvang met VVE  

In het moderne en mooie pand van IKC Blink kunnen de kinderen genieten van alle faciliteiten. Dat betekent onder andere heerlijk spelen in het grote speellokaal dat binnen een handomdraai verandert in een mooi theater, voor elkaar koken in de ruime open keuken of rennen en klauteren op het speelplein. Kinderen van 4 tot 13 jaar vinden bij onze BSO zowel voor als na schooltijd een huiselijke plek om te ontspannen.   

Juist omdat het kindcentrum alle opvangvormen aanbiedt, kiezen ouders graag voor Kindcentrum Blink. Vanaf jongs af aan kunnen ze bij ons terecht totdat ze klaar zijn voor de middelbare school. Door de nauwe samenwerking met school gaan kinderen moeiteloos over van HDO naar de kleuterklas. Zo is de stap naar de basisschool leuk en niet te groot.  
 
Meer weten over jouw toekomstige locatie?    

Wie ben jij?  
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.    

Jouw nieuwe team  
Bij Blink is er veel betrokkenheid van zowel het team als de ouders en door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Een extra paar handen en ogen is tegenwoordig altijd van harte welkom. Kidslocaties zijn kleine locaties, waardoor je vaak met een directe vaste collega bent. Samen zorgen jullie voor een succesvolle middag. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.   

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.  
 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Blink? Mail uiterlijk 18 juni 2020 jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067. 

<- Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids