Voor kindcentrum Viola zoeken we per 1 januari 2021 een enthousiaste collega die ons team bij de Peuterspeelzaal; Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben jij in deze functie 12 uur per week aan het werk. Deze uren worden verdeeld over 5 middagen van maandag tot en met vrijdag. 
 
Wil je liever meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Dit kan in overleg met Chantal, de Locatiemanager. Hoe die extra uren over de week worden verdeeld, wordt in overleg bepaald. Dit bied je veel flexibiliteit bij het indelen van jouw uren. 

Goed om te weten: Viola biedt flexibele opvang aan, dus als je extra kan werken ben je ook beschikbaar in zowel de avonduren als het weekend. 

Wie ben jij? 
Je bent flexibel, want ook Viola is flexibel in de opvang voor kinderen. We bieden 7 dagen per week van 06.30-23.30 uur opvang aan. Hoewel je voornamelijk op de VKV/Peuterspeelzaal werkt, vind je het ook leuk om eens in te vallen bij de Hele Dag Opvang (HDO) of de Buitenschoolse opvang (BSO). Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen, weet je van aanpakken en heb je passie voor het vak. Je weet hoe kinderen zich ontwikkelen en moedigt ze aan om nieuwe dingen te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat je een sociaal en warm persoon bent. Tot slot ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken? 
Viola is een vrolijke en vooral uitdagende locatie in Schiedam-Groenoord. Met onze flexibele opvang kunnen kinderen 7 dagen per week vanaf 06.30 uur tot 23.30 uur bij ons terecht, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. Door de kleinschaligheid kent iedereen elkaar, dat brengt een huiselijke sfeer met zich mee. Door de goede samenwerking met de naastgelegen basisschool Loep kunnen we de overgang voor de kinderen naar de basisschool zo gemakkelijk mogelijk maken. Ook mogen we gebruik maken van de faciliteiten van school, waardoor de peuters heerlijk zich kunnen uitleven in bijvoorbeeld de gymzaal. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij de verschillende locaties: Viola, Bellefleur en Harga. 

Jouw nieuwe team 
Flexibele opvang vraagt om een flexibel team, daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Iedereen is betrokken bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team dat ook nog eens samenwerkt met andere Komkids-locaties zoals Bellefleur & Harga. Oh ja, en kopjes thee of koffiedrinken hoort er ook bij. Samen met jouw toekomstige collega’s zorg je dat de locaties er tiptop uitzien. 

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker VKV / Peuterspeelzaal voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker VKV bij Kindcentrum Viola? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Chantal via chantalstuij@komkids.nl of 0634940587. 

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids