Voor onze IKC Blink in Schiedam zoeken wij een enthousiaste Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang (HDO), die ons team voor 24 uur per week komt versterken. Jouw uren worden verdeeld over drie werkdagen, namelijk de woensdag en vrijdag en de derde dag bepalen we in overleg. 

Wie ben jij?  
Iemand die met plezier naar werk gaat en werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar onwijs leuk vindt. Jij bent een ervaren en energieke collega die niet bang is om initiatief te nemen. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het HDO-team bij Blink ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken?  
Blink is een kleurrijke, gezellige en uitdagende locatie met verschillende opvangsoorten voor kinderen:  

  • Hele dag Opvang (HDO) 
  • Buitenschoolse Opvang (BSO)  
  • Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) 

Het gebouw wordt gedeeld met basisschool Blink en door deze fijne samenwerking kunnen kinderen vanaf jongs af aan bij ons terecht. Door de samenwerking met school gaan kinderen moeiteloos over van HDO naar de kleuterklas. Zo is de stap naar de basisschool leuk en niet te groot.  

In het moderne pand van IKC Blink kunnen de kinderen genieten van allerlei faciliteiten. Dat betekent onder andere heerlijk spelen in de inpandige speelzaal dat binnen een handomdraai verandert in een mooi theater of rennen en klauteren op de grote buitenplaats. De HDO en VKV-groep hebben een gezellige huiselijke sfeer, liggen naast elkaar en hebben een gezamenlijke keuken en badkamer. De BSO-ruimte ligt in de centrale hal van de school, dit zorgt voor een echt IKC-gevoel en saamhorigheid.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij Kindcentrum Blink.   

Jouw nieuwe team  
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor alle ouders en kinderen. Team Blink is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Op de groep werk je voornamelijk alleen, dit kan uitgebreid worden met een collega wanneer de kindplaatsen verder omhoog gaan.  

IKC Blink is één van onze Kidslocaties en daarom maak jij automatisch deel uit van het Kidslocaties-team. De Kidslocaties zijn voornamelijk kleinschalige BSO-locaties verdeeld over Schiedam en Vlaardingen, maar daaronder vallen ook een aantal HDO en VKV-groepen. Tijdens gezamenlijke overleggen en wanneer locaties samenvoegen, zoals bij studiedagen en vakanties, leer je vast snel je andere collega’s kennen. 

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO voor de kinderen van IKC Kindcentrum Blink? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067. 

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids