Zwembad Groenoord

20211006 jaaractie babyluxurybellaTijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest van baby tot peuter, tot kleuter!

In de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. Tijdens de spetterlessen zijn er certificaten en washandjes te verdienen, zo worden de kinderen beloond als ze steeds meer zelf durven in het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct doorstromen naar de reguliere zwemles (zonder extra inschrijfkosten). Dan gaan ze op avontuur met Zed & Sop, de grotere broer en zus van Liz & Wes.

Actie: 10% korting op een Liz & Wes Spetterles voor € 8,35 (i.p.v. € 9,30)
<Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties.>

Deze actie loopt tot: 31 december 2023
Voor wie: kinderen van 3 maanden tot 4 jaar + 1 volwassene
Wanneer: op dinsdag, donderdag en zaterdag. Elke leeftijdsgroep heeft een eigen lestijd/dag. Zie de lestijden op optisport.nl/zwembadgroenoord
Waar: Zwembad Groenoord (Optisport) - Prinses Beatrixlaan 2 - 3121 JN - Schiedam
Aanmelden: is niet nodig, je kunt gewoon langskomen op jouw gewenste dag op vertoon van jouw KomKids Familiepas.
Meer informatie: optisport.nl/zwembadgroenoord  of bel naar (010) 471 93 27

Terug naar het aanbod