Aapjeskooi Schiedam

aapjeskooien jaaractieKlimmen, springen, slingeren... Heb jij ook een aapje thuis rondlopen dat niet stil kan zitten? Kom dan eens kijken bij de Aapjeskooi! De Aapjeskooi organiseert gymlessen voor de allerkleinsten op verschillende locaties in Nederland. Behalve lessen in Rotterdam op woensdag en zaterdag zijn er nu ook lessen te volgen in Schiedam op zaterdagochtend! 

 
Iedere week staat er een nieuw fantasierijk thema centraal met een bijpassende uitdagende zaalopstelling en gymoefeningen (bijvoorbeeld de koprol). De kleintjes kunnen op ontdekking in een gymzaal vol toestellen en gymmen op eigen tempo en niveau. Plezier staat altijd voorop! Onder professionele begeleiding van enthousiaste docenten leren de kinderen op een speelse manier de basis van het bewegen. Dreumesen en peuters worden daarbij vergezeld door één ouder of verzorger. 
 
KomKids Familiepashouders kunnen op de locatie in Schiedam (Prinses Beatrixlaan 20) gratis een Aapjeskooi proefles komen volgen. Door een mailtje met een foto van je KomKids Familiepas te sturen naar rotterdam@aapjeskooi.nl, krijg je een kortingscode toegestuurd die je kunt gebruiken bij het aanmelden voor de gratis les.  

Actie: gratis Aapjeskooi proefles op de nieuwe locatie in Schiedam.   

Deze actie loopt tot: 31 december 2020 
Waar: Prinses Beatrixlaan 20, 3121 JN Schiedam (gymzaal OBS de Poldervaart)
Meer informatie: www.aapjeskooi.nl, rotterdam@aapjeskooi.nl of 06 41161966 (bereikbaar op ma, di en wo).

Tijden:
Za: 09.30 - 10.15 uur: Dreumesgym (1,5 tot 2,5 jaar) 
Za: 10.15 - 11.00 uur: Peutergym (2,5 tot 4 jaar)

Terug naar het aanbod