Energiewijs

ja energie

Het vinden van de juiste groene energieleverancier is niet altijd even makkelijk. Om de juiste deal te vinden moet je veel aanbiedingen vergelijken en wellicht vele uren op het internet speuren. Stop met zoeken en vergelijken, want dat heeft Energiewijs al gedaan! Energiewijs zorgt ervoor dat je geld gaat besparen met een deal op maat en dat je niet wordt verrast door verborgen kosten.

Exclusief voor ouders en medewerkers van KomKids Kinderopvang heeft Energiewijs een speciale actie. Sepa Green is de groene energieleverancier van KomKids. Zij streven ernaar om ieder jaar een stap te zetten in het verantwoord vergroenen. Zij leveren standaard 100% groene stroom.

Alle KomKids Familiepashouders die nu via Energiewijs overstappen naar Sepa Green, de groene leverancier, ontvangen een voucher om gratis met twee personen te gaan blokarten bij Beachline Beach te ‘s-Gravenzande. Meer informatie over de actie en aanmelden: https://www.energiewijs.eu/familiepas/

Actie: KomKids Familiepashouders die via Energiewijs overstappen naar Sepa Green, de groene leverancier, ontvangen een voucher om gratis met twee personen te gaan blokarten bij Beachline Beach te ‘s-Gravenzande.

Actievoorwaarden:
•    Actie loopt tot 31-12-2019
•    Het betreft een 3-jarige overeenkomst bij Sepa Green;
•    Het contract met de huidige energieleverancier moet afgelopen zijn of binnenkort aflopen;
•    Het contract wordt afgesloten via Energiewijs bij Sepa Green;

Deze actie loopt tot: 31 december 2019
Telefoon: 010 - 3076816
Meer informatie & overstappen: www.energiewijs.eu/familiepas/

Terug naar het aanbod