Speel-o-theek Ikkie

jaaractie speel o theek ikkie 1

Ieder kind heeft het recht om te spelen, soms is er zo veel keuze dat het voor kinderen (en ouders) een uitdaging is om het speelgoed te vinden dat past. En soms is de aanschaf van nieuw speelgoed een behoorlijke uitgave. Hiervoor heeft Speel-o-theek Ikkie dé oplossing!

Met een uitgebreid assortiment baby-, peuter-, en kleuterspeelgoed, puzzels, gezelschapsspellen, constructie- en fantasiespeelgoed, verkleedkleren en multimedia is er voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?*
Je kan (net als bij de bibliotheek) een lidmaatschap afsluiten. Dan mag je speelgoed lenen. Is jouw kindje er weer op uitgekeken dan breng je het terug naar de speel-o-theek en kan je weer iets anders lenen. Door speelgoed te lenen, komen kinderen met veel verschillende spelmaterialen in aanraking. Op deze manier kun je samen met jouw kindje, zonder hoge kosten, telkens iets uitzoeken dat aansluit bij de ontwikkelingsfase en belangstelling van jouw kind.

Actie: KomKids-familiepashouders betalen geen inschrijfgeld (t.w.v. €1,50). Daarnaast betaalt je geen € 12,00 voor een lidmaatschap, maar € 5,00. Let op: er moet altijd een borg van € 3,50 betaald worden voor het pasje. Dit krijg je na opzegging van het lidmaatschap weer teruggestort.

Deze actie loopt tot:  31 december 2021
Waar: Bospad 1, 3121 CL Schiedam
Telefoon: 010 4708714
Meer informatie: www.speelotheekikkie.nl

Openingstijden*: 
Woensdag 13:30 – 15:00 even week
Donderdag 19:00 – 20:00
Vrijdag 15:00 – 16:30
Zaterdag 10:00 – 11:30

Tijdens schoolvakanties (basis onderwijs) zijn wij gesloten, hiervoor houden wij het rooster aan van de basisschool IKC Kethel te Schiedam.
Wel zijn wij elke 1e zaterdag en laatste zaterdag van de schoolvakanties open.

* Door de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus verloopt het uitlenen anders dan voorheen, check: www.speelotheekikkie.nl voor de meest actuele updates.

Terug naar het aanbod