Basketbalvereniging Vlaardingen Captains

20211006 jaaractie babyluxurybella

Basketbal is een snelle, leuke, uitdagende, gezellige en spectaculaire balsport, waar je niet perse 2 meter of langer voor hoeft zijn en je niet voor in Amerika hoeft te wonen! Er is zelfs een basketbalvereniging heel dicht bij huis in Vlaardingen; de Vlaardingen Captains. Ze hebben diverse teams voor volwassenen en jeugdteams voor jongens en meiden vanaf 6 jaar.

Doe je mee?
Op woensdag 24 november is het mogelijk om deel te nemen aan een gratis kennismakings-les. Kinderen kunnen tussen 16.00 en 18.00 uur meedoen aan een speciale clinic. Ben je enthousiast dan is het mogelijk om na deze les nog 2x gratis mee te trainen. Bevalt het en wil je lid worden, dan kan je als KomKids-Familiepashouder je gratis inschrijven.

Om je aan te melden voor de clinic of proeflessen op een ander moment stuur je een mail te sturen naar info@vlaardingencaptains.nl Vergeet daarin niet te vermelden dat je in het bezit bent van een Familiepas KomKids. Goed om te weten: draag makkelijk zittende sportkleding. We trainen & spelen in een sporthal, dus draag geen buitensportschoenen of schoenen met een zwarte zool.

Actie: 3x gratis proeftraining en bij inschrijving betaal je geen inschrijfgeld (t.w.v. € 15,-).
Let op; deze actie wordt afgestemd op de geldende afspraken van het RIVM op dat moment. Dit om de veiligheid van de deelnemers en trainers/coaches te waarborgen.

Deze actie loopt tot 31 december 2021

Waar: Erasmushal, Erasmusplein 56, 3136 EL Vlaardingen
Meer informatie: www.vlaardingencaptains.nl Aanmelden via de mail: info@vlaardingencaptains.nl of telefonisch via: 06-27832469

Terug naar het aanbod