Op zaterdag 1 juni zijn jullie van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de officiële opening multifunctionele Sportpark Harga. De opening van Sportpark Harga is weer een stap in de gebiedsontwikkeling van Schiedam in Beweging. Het Sportpark Harga omvat onder andere twee duurzame sportaccommodaties, een beweeg- en gezondheidscentrum, kinderopvang voor 0 t/m 12 jaar, een cateringbedrijf, vijf kunstgrasvelden, drie grasvelden, vier indoor-squashbanen, waaronder een virtuele squashbaan.

Veel activiteiten
Tussen 11.30 tot 17.00 uur vinden verschillende activiteiten op dit sportcomplex plaats, voor zowel kinderen als volwassenen. Er worden demonstraties en clinics georganiseerd. Ook is er een ontdekkingstocht voor de jeugd uitgezet over het complex. Om 12.30 uur wordt het park officieel geopend door wethouder Fahid Minhas (Sport) in samenwerking met de gebruikers van het complex.

Bereikbaarheid op 1 juni
Het sportpark aan het Trimpad 14 is op 1 juni het beste per voet of per fiets te bereiken. Komt u met de auto, dan kunt u gratis parkeren in de vakken bij Sporthal Margriet (Nieuwe Damlaan 5) en Sporthal Groenoord (Groenoordstraat 1). Vanaf Sporthal Margriet rijden pendelbusjes van KomKids van en naar de ingang van het Sportpark Harga. Het sportpark is op 1 juni alleen toegankelijk voor automobilisten met een parkeerkaart.

20190601 overzichtsbeeldharga20190601 logosharga