Programma kerstvakantie BSO Wensboom & Violier I 27 december 2021 t/m 7 januari 2022
20211221 kerstPiekijne kerst - Ho-Ho-Ho allemaal!
Pak de Kerstboom van zolder en begin maar alvast met oude sokken te sparen… We pimpen onze Kerstsokken, gaan rocken op onze sokken tijdens het Kerstsokkenbal en brengen een bezoekje aan de geheime kamer van de stoute Kerstelf. Naast allerlei Kerstactiviteiten staan er ook typische winterse activiteiten op het programma zoals snowball games. Of doe mee het vuurwerksportspektakel!

Deze en nog veel meer piekfijne activiteiten zijn te vinden in dit Kerstprogramma! Kom jij deze vakantie met ons meevieren?

Groetjes van het BSO-team

Rondleidingen Wensboom
Bent u op zoek naar Hele Dagopvang (voor 0 tot 4 jaar) en bent u er benieuwd naar hoe De Wensboom er van binnen uitziet en hoe het er tijdens de (opvang)dag bij ons aan toe gaat? Maak dan een afspraak door een mail te sturen naar matthijszandijk@komkids.nl of door te bellen naar 06-13021071. Op maandag 8 november kunt u van 18.30 -19.00 uur ook een rondleiding krijgen in de avonduren als dit uw voorkeur heeft. Aanmelden hiervoor ook graag via bovenstaand mailadres of telefoonnummer.

Programma meivakantie BSO Wensboom & Violier I 26 april t/m 07 mei 2021
Hallo allemaal,
202104 natuurGa je mee met ons op avontuur in de natuur?! Er is zoveel te ontdekken als je goed om je heen kijkt. Je valt soms van de ene verbazing in de andere. We doen diverse onderzoekjes, eten avontuurlijke hapjes en leren door diverse spelletjes meer over de natuur. Ontdek hier waarom wij ons thema "Natuur Avontuur" hebben genoemd en kom naar de BSO deze vakantie!

Nu de BSO-groepen weer open gaan maken we er een gezellige boel van in de meivakantie! De opvang is geclusterd bij de Wensboom. Boven het programma staat Violier, maar het is dus bij de Wensboom op de Stockholm 5. Opgeven kan tot en met dinsdag 20 april. Indien u pas later aangeeft gebruik te willen maken van de vakantie opvang dan kan het voorkomen dat de clustergroep vol is. Dus wees er snel bij!

Groetjes van het BSO team

Locatie specifiek stappenplan heropening BSO Wensboom

Van 19 april 2021 tot 17 juli 2021 is er aangepast beleid bij de BSO i.v.m. het Corona virus. Zie hiervoor het: Locatie-specifiek stappenplan heropening BSO Wensboom. De oudercommissie heeft positief advies gegeven over dit plan en het is op aanvraag verkrijgbaar per mail (dewensboom@komkids.nl).

9-2-'21: Update voorjaarsvakantie BSO

Met de winterse taferelen van afgelopen dagen komt de voorjaarsvakantie (20-28 februari) snel dichterbij. Aangezien de Buitenschoolse Opvang (BSO) voorlopig nog gesloten is, betekent dit dat de vakantieopvang er ook anders uit gaat zien dan gebruikelijk. Wat dit voor u betekent leest u hier.

Kerstvakantieprogramma De Wensboom en Violier - 21 december 2020 tot 1 januari 2021
2020 hands gloves holding snowballWe gaan chillen, sporten en knutselen en het thema zal zijn Kerst en sneeuw! Klik hier voor het complete programma: week 1 & week 2.

Goed om te weten: we starten en eindigen bij De Wensboom.

Groetjes,
het BSO-team van De Wensboom en Violier
Programma BSO herfstvakantie De Wensboom & Violier - 19 t/m 23 oktober 2020

202009 lieveheersbeestjeIn dit programma duiken we de wereld in van insecten, kriebelbeestjes en andere sluipers. We onderzoeken ze, maken ze na en gaan er van smullen. Nee, niet van echte insecten! Maar van zelfgemaakte insecten! Probeer te herkennen welk diertje je hoort tijdens de Insectengeluiden bingo of speel Levend muizenval! En wat extra leuk is: na elke activiteit krijgen we een insectenkaart met leuke weetjes. Verzamel ze allemaal! Klik hier voor het complete programma. Goed om te weten: we starten en eindigen bij De Wensboom.

Kriebelende groetjes van BSO team De Wensboom en Violier

Programma BSO meivakantie De Wensboom - Violier 2020
2020 Koningsdag
Van 27 april t/m 8 mei is het meivakantie.
Het thema is: Wat maak je me nu! Klik hier voor week 1 en klik hier voor week 2 voor het complete programma.

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!

Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.

Programma BSO voorjaarsvakantie De Wensboom - Violier 2020

2020 meisjespringtNieuwsgierig naar wat wij gaan doen van 24 t/m 28 februari? Klik hier voor het complete programma. Het thema is: 'Er op uit!'

Let op, er is een nieuwe manier om kinderen aan te melden!
Aanmelden voor deze vakantie kan via de digitale KomKids-omgeving (zowel via de app als via de website). Ga naar het kopje 'opvang', vervolgens naar de maand 'februari' en ziet daar oranje gekleurd de dagen in de vakantie die nog te bevestigen zijn. Op deze manier kunt u uw kind(eren) aanmelden of afmelden. In verband met de personele bezetting kan u tot 1 maand van tevoren aanmelden.