2022 foto aankondiging ktoMaandag 12 september start het Oudertevredenheidsonderzoek. Elke 2 jaar wordt het Oudertevredenheidsonderzoek afgenomen onder alle KomKids-ouders. Een onderzoek met als doel om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van onze KomKids-ouders, om zo de diensten van KomKids te verbeteren.

We willen graag elke dag wat beter worden in wat we doen. Het laatste onderzoek was in 2020, de 2022-editie zal plaatsvinden van maandag 12 t/m vrijdag 30 september. In deze periode wordt u door een KomKids-medewerker bij het ophalen van uw zoon/dochter gevraagd om mee te doen aan het Oudertevredenheidsonderzoek.

Met behulp van een laptop/tablet worden uw antwoorden direct via een online vragenlijst ingevoerd. De resultaten worden anoniem verwerkt en het onderzoek neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Win een gezinsuitje
Met het invullen van de enquête maakt u kans op een waardebon voor een gezinsuitje ter waarde van €50,-. Wilt u kans maken op deze prijs? Geeft u dan na het beantwoorden van alle vragen bij de laatste vraag uw e-mailadres op.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het Oudertevredenheidsonderzoek, neem dan gerust contact met mij op via 010-4493200 of per mail: info@komkids.nl o.v.v. Oudertevredenheidsonderzoek

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan dit Oudertevredenheidsonderzoek!

Met vriendelijke groet,
Dolinda Buurma
Directeur KomKids