20190509 meetgreetsocialvrkntBen jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang, studeer je of ben je aan het afstuderen? Speciaal voor jou organiseren wij een Meet & Greet voor nieuwe KomKids-helden op donderdag 9 mei van 18.00 tot 21.00 uur. Met nieuwe KomKids-helden bedoelen wij: iedereen die geïnteresseerd is om te werken bij KomKids Kinderopvang, ook als je op zoek bent naar een stageplek of vrijwilligerswerk.

Tijdens de Meet & Greet krijg je een kijkje in de wereld van KomKids. Bij geschiktheid kun je direct in (sollicitatie)gesprek met Locatiemanagers en is er gelegenheid om Pedagogisch Medewerkers de hemd van het lijf te vragen over hun ervaringen in de kinderopvang. Uitgekletst? Schuif dan aan bij één van de creatieve workshops of neem deel aan de kennisbijeenkomst ‘Breinbegrip’ en ontdek wat er zich afspeelt in het kinderbrein. Wist je dat als een pasgeboren baby glimlacht, dit bedoelt is voor de moeder om haar weer positieve energie te geven? Kortom, een avond vol mogelijkheden en wellicht kan jij de volgende dag al starten!

De Meet & Greet vindt plaats in de ‘KomKids Informatiewinkel’, het hoofdkantoor van KomKids aan de Gerrit Verboonstraat 15 in Schiedam-Centrum.

Programma:
• Vanaf 18:00 uur: start inloop.
Is 18:00 uur te vroeg? Geen probleem, je kunt de hele avond door binnenlopen.
• Van 18:30 - 19:15 uur & 19:30 - 20:15 uur:
Kennisbijeenkomst ‘Breinbegrip’ door Melissa Holleman, Pedagoog KomKids.
• Tussen 18.00 en 21.00 uur heb je de tijd om kennis te maken, in gesprek te gaan, kennis op te doen en je te laten inspireren.
• Om 21:00 uur sluiten we de deuren en sluiten we hopelijk af met ‘tot snel’.

Een aantal praktische zaken:
- Kom je ook, laat het ons weten! Stuur een mail naar: personeelszaken@komkids.nl met je naam, telefoonnummer en CV onder vermelding van ‘ik ben erbij, 9 mei’. Maar ook zonder aanmelding ben je welkom!

- Plan een aantal minuten extra reistijd in. Onze buurman, De Koemarktbrug, krijgt namelijk een nieuw jasje en is daarom een week lang (van 6 t/m 10 mei) afgesloten. Kom je vanuit het centrum, dan krijg je te maken met een omleiding. Autoverkeer (en brommers) worden verwezen naar omleidingsroutes. Voetgangers en fietsers kunnen gebruikmaken van de Taanbrug, die vorig jaar over de Lange Haven is gebouwd.

- Vragen? Neem contact op met Danisha onze Specialist Tevreden KomKids-helden via 010-4493200 of mail naar personeelszaken@komkids.nl

20190509 meetgreetsocial lndscp