IMG 7775 1
Dit was SummerKids 2019! 

Een zomervakantieprogramma vol FAN-TAS-TI-SCHE activiteiten. In de 6 weken zomervakantie gaan we bij KomKids gewoon door, dus ook met onze buitenschoolse opvang. Maar in tegenstelling tot de kleine vakanties, doen we het in de zomer toch net even anders. Voor kinderen van 4-12 jaar richten we een speciaal ontworpen zomervakantieprogramma in, zodat ze op avontuur kunnen en ouders niet ineens 6 weken vrij hoeven te nemen.  

Het jaar 2019 was alweer de derde editie en daar zijn we trots op. Want 6 weken lang waren er voor de kinderen elke dag toffe activiteiten om uit te kiezen. Zo zijn we naar Sparta geweest, hebben we kunst gemaakt in het Stedelijk Museum Schiedam en onze longen uit het lijf gegild in de Efteling. Maar ook hebben we het dolhof van Hoeve Bouwlust getrotseerd, getimmerd in Kidsbouwdorp, selfie’s geschoten en de échte techneuten in onszelf ontdekt. En natuurlijk nog veel meer!  

Dit jaar deden we dingen net even anders en dat is goed bevallen. Zo schreven kinderen zich in voor een hele dag in plaats van voor een dagdeel. Het inschrijven ging  via het speciaal ingerichte Jibbie portaal. Via Jibbie konden ouders makkelijk zelf kinderen inschrijven en checken welke activiteiten ze die week op de planning hadden staan. 

Op onze social media heb je wellicht al enkele toffe foto’s voorbij zien komen. Nog niet gespot? Check onze Instagram @komkids_kinderopvang en check de opgeslagen stories onder SummerKids.  

Oh ja en we hebben goed nieuws, want volgend jaar zijn we er weer!