Wanneer u Hele Dagopvang of Buitenschoolse Opvang bij ons afneemt heeft, u met uw persoonlijke login-in via ons ouder/kindsysteem FlexKids inzage in uw registratie en documenten. U kunt ook zelf uw adresgegevens wijzigen of toevoegen.

Hoe werkt het inloggen?
U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen via www.komkids.nl ga naar het kopje: ‘Voor ouders’ en kies dan: ‘Mijn KomKids’ of klik hier: https://komkids.flexkids.nl/

Wij hebben er voor gezorgd dat u kunt inloggen met uw e-mailadres [dit is het e-mailadres waarop u voorheen uw facturen ontving] en wachtwoord [dit is uw debiteurnummer, deze kunt u vinden op uw overeenkomst/kennisgeving]. Nadat u ingelogd bent krijgt u toegang tot FlexWEB, het online-programma van FlexKids. Wij raden u aan om uw wachtwoord na de eerste keer inloggen te wijzigen, dit kan alleen via FlexWEB.

Ook voor uw smartphone
Om het u nog makkelijker te maken kunt u ook de speciale FlexKids-App gratis downloaden in de Play Store of Apple Store voor uw tablet of smartphone. Zoek in de Store op ‘Flexkids Ouderapp’. Ook hier kunt u inloggen met uw e-mailadres [dit is het e-mailadres waarop u voorheen uw facturen ontving] en wachtwoord [dit is uw debiteurnummer, deze kunt u vinden op uw overeenkomst/kennisgeving. Of met uw nieuwe wachtwoord als u dit via FlexWEB heeft gewijzigd.]. Als u voor de eerste keer inlogt, wordt er éénmalig om een PIN [4922] gevraagd. Dit is geen unieke pincode maar dit is een code zodat het systeem weet dat u bij KomKids inlogt. Het is een vrij gebruiksvriendelijke App, maar een aantal functies van de App staan toch ook nog beschreven in de werkbeschrijving.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van de site of de App, dan beantwoorden de medewerkers van Service & Advies deze met plezier; zij zijn te bereiken op 010-4493200 of per email service@komkids.nl.